Beneficiile apei termale pentru frumuseţe şi sănătate

1 2 jpg jpeg

1. Apa pe care o folosim zi de zi este, adesea, expusă la poluanţi şi alţi contaminatori de-a lungul cursului ei. Apa termală, pe de altă parte, merge pe o rută total diferită, înainte de a fi bună pentru folosire.

Apa termală, adesea, apare ca apă de ploaie care călătoreşte printre roci montane şi ajunge adânc în pământ, la peste 1000 de metri, înainte de a ajunge din nou la suprafaţa. De-a lungul cursului ei, apa devine foarte bogată în minerale şi numeroşi nutrienţi naturali. Mai mult, apa termală nu are bacterii şi nu este poluată.

Mineralele din apă termală au numeroase beneficii pentru rutina ta de frumuseţe, aşa că o poţi folosi ca tonifiant facial, spray revigorant sau o poţi folosi chiar şi pentru a-ţi ataşa machiajul.

2. Numeroase minerale active prezente în apa termală pot lupta cu acneea: clorura dă delicateţe pielii şi elimină excesul din sebumul care cauzează acneea; prezenţa fluorurei acţionează ca antiseptic pe piele, păstrând-o curată şi reducând posibilitatea apariţiei acneei; zincul poate repara pielea şi o poate hidrată.

Citeste aici mai multe despre apa termala