Beneficiază de un control cardiologic gratuit

1 2 jpg jpeg

Campania ,,În octombrie fă-ţi griji doar pentru inima ta, costurile le suportăm noi!” unitatea medicală particulară oferă gratuit, cu trimitere de la medicul de familie, un pachet cardio în valoare de 500 lei ce cuprinde consult la medicul specialist, EKG de repaus şi un set de analize de laborator.

Procedurile de tratament pot fi realizate atât în Spitalul Sanador, cât şi în clinicile din reţea (din zonele Victoriei, Decebal şi Băneasa).

,,Ne-am propus ca în luna octombrie să acordăm o deosebită atenţie şi să tragem un semnal de alarmă asupra principalei cauze a mortalităţii în România – bolile cardiovasculare. În încercarea de a preveni şi trata în mod corespunzător bolile cardiovasculare, începând cu data de 29 septembrie – Ziua Internaţională a Inimii, şi până la sfârşitul lunii octombrie, ajutăm cardiacii oferindu-le în mod gratuit pachete cardio în valoare de aproximativ 500 lei fiecare. Dorim astfel să oferim şi celor cu posibilităţi financiare mai mici şansa de a preveni o situaţie medicală gravă”, a declarat Doris Andronescu, director general Sanador.

În plus, tot în luna octombrie, analiza coronorografiei la Sanador are un preţ special, de 1.000 de lei. Mai multe detalii despre această campanie se pot afla la numărul de telefon 021-9699.