Băutura magică a dacilor, redescoperită de cercetătorii suedezi. Află ce virtuţi uimitoare are

1 2 jpg jpeg

├Ämpreun─â cu responsabili de la o fabric─â de bere, cercet─âtorii suedezi au studiat ├«ndelung albinele ┼či mierea produs─â de acestea ┼či au lansat propria versiune de b─âutur─â mied, denumit─â 'elixirul v├ón─âtorului de miere', relateaz─â Reuters. Cercet─âtorul Tobias Olofsson de la universitatea Lund a declarat c─â miedul are efectele pozitive asupra s─ân─ât─â┼úii organismului. Te-ar putea interesa ┼či 15 boli pe care le po┼úi vindeca cu tinctur─â de propolis. Ce trebuie s─â faci?

"Miedul este o b─âutur─â alcoolic─â f─âcut─â numai din miere ┼či ap─â ┼či era considerat─â b─âutura zeilor, iar cei care o consumau sus┼úineau c─â devin nemuritori sau c─â au o stare de s─ân─âtate mai bun─â. Era consumat─â de vikingi ┼či de reprezentan┼úii altor culturi precum maya┼čii, egiptenii ┼či era b─âut─â pentru c─â era considerat─â o b─âutur─â foarte benefic─â", a declarat Olofsson.

Pentru rom├óni, rezultatele acestei cercet─âri sunt cu at├ót mai interesante cu c├ót miedul este recunoscut drept ÔÇ×b─âutura dacilorÔÇŁ ┼či leacul miraculos care ├«i ┼úinea s─ân─âto┼či ┼či puternici.

Afl─â mai multe despre b─âutura magic─â a dacilor ┼či propriet─â┼úile ei vindec─âtoare pe ANTENA SATELOR