Bărbaţii sunt mai laşi în dragoste...

1 2 jpg jpeg

Acelaşi studiu, derulat pe platforma online ivox.ro, arată că 50% dintre români iubesc în secret pe cineva, fără a avea curajul să-şi exprime sentimentele. Şi doar 19% dintre români şi-au luat inima în dinţi la un moment dat şi şi-au mărturisit iubirea.

Studiul a fost desfăşurat pe un eşantion de 1.474 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 – 80 de ani. 19,6% dintre persoanele de sex masculin care au participat la sondaj (din totalul de 745 de bărbaţi) au răspuns că şi-au declarat dragostea la un moment dat, faţă de 18,11%, procentul femeilor care au recunoscut acest lucru (din totalul de 729 de femei).

Timp de 3 zile, în perioada 24 – 26 februarie, de Dragobete, bucureştenii sau cei sunt aşteptaţi la Liberty Center din Capitală ca să-şi depună scrisorile de dragoste într-o cutie poştală specială.

Scrisorile cu adresă poştală validă vor fi trimise destinatarilor, după data de 26 februarie, fără ca expeditorii să plătească vreun cost.

Liberty Center nu i-a uitat nici pe îndrăgostiţii ce formează cupluri. Cei care ajung în weekend la Mall, au ocazia să-şi testeze compatibilitatea ajutaţi de un specialist în dragoste, Iubirologul.

Pe baza unui chestionar completat de îndrăgostiţi şi cu ajutorul unor reţete secrete, numai de el ştiute, Iubirologul va putea testa chimia celor doi şi va scoate la iveală culoarea dragostei lor.

Cei care nu ajung la Liberty Center au posibilitatea să-şi exprime dragostea cu pe pagina de Facebook a Liberty Center. Mărturiseşte--ţi sentimentele şi poţi câştiga unul dintre cele 4 vouchere de cumpărături.