Avantajele pentru sănătate ale ţigării electronice (P)

1 2 jpg jpeg

Potrivit magazinului de ţigări electronice Voore.ro, vapatul este un obicei mult mai putin periculos pentru sănătate deoarece elemină complet riscul apariţiei bolilor pulmonare cauzate de gudronul conţinut de ţigările clasice. Este important de menţionat faptul că în spatele fumatului de ţigări electronice se ascunde un proces de fierbere care provoacă simpli aburi aromaţi, în niciun caz unul de ardere care să elibereze dioxid de carbon.

Dacă în interiorul unei ţigări obişnuite se găsesc în jur de 4000 de substanţe din care majoritatea sunt nocive pentru organism, o ţigară electronică nu conţine altceva decât nicotina în stare pură şi alte substanţe care să-i confere o aromă placută pentru fumători. De altfel, componenţa principală a ţigării electronice este lichidul, acesta fiind format din baza şi din alte adaosuri menite să-i schimbe aroma în funcţie de preferinţele consumatorului. De exemplu, exista foarte multe tipuri de lichid tigări electronice Voore care sunt destinate tuturor gusturilor şi care au calitatea de a conţine cele mai diverse şi mai îndrăgite tipuri de arome cunoscute.

Unul dintre cele mai mari avantaje pentru sănătate pe care îl presupune consumul unei ţigări electronice constă în faptul că, odată cu timpul, ai toate şansele să renunţi complet la obiceiul de a fuma. Scăzând treptat concentraţia de nicotină din lichidul ţigărilor electronice, faci de fapt primul pas spre a deveni complet independent de această substanţă.

Când vorbim despre avantajele ţigării electronice trebuie să luam în calcul şi faptul că aceasta este extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător şi cu persoanele din jurul nostru. Pentru ca nu provoacă fum, ci doar aburi inofensivi, sănătatea persoanelor aflate în proximitatea unui fumător de ţigară electronică nu este deloc afectată de acest obicei. Mai mult decât atât, spre deosebire de fumatul tradiţional, vapatul este perfect legal în orice tip de spaţiu public, chiar şi în autobuze sau în spitale.

Aşadar, cu toate ca în România pare sa fie încă un obicei tabu, consumul ţigărilor electronice este într-o continuă creştere datorita faptului ca tot mai mulţi oameni ajung să fie informaţi corect cu privire la beneficiile pentru sănătatea lor şi a celor din jur. În sfârsit, te invităm să ne laşi un comentariu prin care să ne spui parerea ta legată de avantajele pentru sănătate a ţigărilor electronice.