Anca Serea va da startul la crosul Click! Sănătate, la întrecerea dedicată familiei

1 2 jpg jpeg

Frumoasa prezentatoare de la Prima TV va da startul la crosul Familiei, din cadrul aceluiaşi eveniment.

„Sportul pentru mine este o componentă importantă atât în viaţa mea, cât şi a familiei noastre! El ocupă un loc principal de mulţi ani, realizând că trebuie sa existe un echilibru între alimenţatie si mişcare! Copiii au un program bine stabilit cu înot, echitaţie şi dans, iar eu merg de două ori pe săptămâmă la sala de fitness. Încurajez mişcarea în aer liber, mai ales atunci când vremea ne ajută, iar pe blogul meu pentru părinţi www.voios.ro putem găsi şi câteva sugestii de activităţi care implică mişcarea celor mici în aer liber! Sportul este şi domeniul meu de activitate de la pupitrul ştirilor din sport şi sunt privilegiată că pot afla alături de telespectatori informaţii noi la fiecare jurnal! Suntem bucuroşi că dăm startul acestui cros în primul rând pentru că trebuie să realizam importanţa sportului din fiecare zi!” a declarat Anca Serea.

În timp ce crosul Click! Sănătate va avea loc în jurul lacului Herăstrău, copiii vor alerga pe aleile parcului, pe un traseu special de aproximativ 500 m.

Înscrierile pentru evenimentul destinat celor mici vor începe la ora 10.00, în zona Berăriei H, iar startul alegării se va da la ora 11.00. Indiferent dacă cei mici vor alerga singuri, de mână cu părintele sau în căruţ, la linia de sosire îi vor aştepta premii surprinză pentru fiecare în parte.