Analize la preţuri reduse pentru înscrierea în colectivitate

1 2 jpg jpeg

Cele mai frecvente analize medicale necesare pentru înscrierea în colectivitate sunt:

- Examen coproparazitologic microscopic - pentru identificarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, limbrici, taenia)

- Exudat faringian ┼či nazal pentru identificarea bacteriilor (meningoc, pneumococ, streptococ, stafilococ auriu) de la nivelul cailor respiratorii responsabile pentru menigite, amigdalite, otite, penumonii, etc.

Dac─â este cazul se impune antibiogram─â pentru culturi pozitive.

- Coprocultur─â (inclusiv antibiogram─â)-pentru identificarea bacteriilor patogene din materiile fecale

Pentru cei ce revin ├«n colectivitate este nevoie de avizul epidemiologic ├«ntocmit de medicul de familie pe baz─â analizelor medicale, ce va atesta existen┼úa sau neexisten┼ú─â unei boli contagioase. De┼či analizele medicale (cu excep┼úia exudatului nazal) pot fi efectuate gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie, ele sunt considerate analize la cerere, iar ├«n absen┼úa unei suspiciuni de boal─â doctorul nu poate ├«ntocmi biletul de trimitere, astfel pre┼úul analizelor va fi suportat integral de c─âtre p─ârin┼úi.

Recomand─âri

Pentru acurateţea rezultatelor este indicat să apelaţi la un laborator performant care prezintă cazuistică pentru majoritatea analizelor de laborator. Preţurile analizelor necesare înscrierii în colectivitate, oferite de laboratoarele private, variază în medie de la 80 lei până la 150 lei.

Promo┼úional centrele Gral Medical ofer─â un pachet medical la doar 49lei, valabil ├«n perioad─â 02 sept 2013-30 sept 2013. Ofert─â este valabil─â ├«n: Bucure┼čti, Ploie┼čti, Foc┼čani, Pite┼čti, V├ólcea, Craiova ┼či Sibiu. Pentru program─âri ┼či detalii suplimentare pute┼úi ob┼úine direct la call center GRAL(*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro