Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă te-ai hotarat să renunţi la fumat, efectul nicotinei nu va dispărea foarte rapid. Din acest motiv, pe lângă anumite schimbări în stilul de viaţă, este vital să consumi alimente cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina nicotina din corp.

Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Broccoli

Bucheţelele de broccoli sunt bogate în vitaminele C şi B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism, din acest motiv specialiştii recomandă un consum regulat de broccoli. Mai mult, mănâncă acest aliment pentru a elimina nicotina din organism.

Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Portocale

Un al produs bogat în vitamina C este sucul de portocale. Consumul regulat de portocale proaspete, cât şi de suc, stimulează metabolismul, înlătură stresul şi nicotina din organism.

Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Suc de morcovi

Dacă fumezi, atunci trebuie să ştii că de fiecare dată când aprinzi o ţigară, nicotina rămâne în corp trei zile. Totodată, substanţa toxică, care se găseşte în frunzele de tutun afectează şi starea pielii. Un ajutor la-ndemână este sucul de morcovi. Bogat în vitaminele A, C, K şi B, substanţe eficiente în îndepărtarea nicotinei din organism, sucul de morcovi este bun şi pentru piele.