Alimente uimitoare care elimin─â nicotina din organism

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă te-ai hotarat să renunţi la fumat, efectul nicotinei nu va dispărea foarte rapid. Din acest motiv, pe lângă anumite schimbări în stilul de viaţă, este vital să consumi alimente cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina nicotina din corp.

Alimente uimitoare care elimin─â nicotina din organism - Broccoli

Buche┼úelele de broccoli sunt bogate ├«n vitaminele C ┼či B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism, din acest motiv speciali┼čtii recomand─â un consum regulat de broccoli. Mai mult, m─ân├ónc─â acest aliment pentru a elimina nicotina din organism.

Alimente uimitoare care elimin─â nicotina din organism - Portocale

Un al produs bogat ├«n vitamina C este sucul de portocale. Consumul regulat de portocale proaspete, c├ót ┼či de suc, stimuleaz─â metabolismul, ├«nl─âtur─â stresul ┼či nicotina din organism.

Alimente uimitoare care elimin─â nicotina din organism - Suc de morcovi

Dac─â fumezi, atunci trebuie s─â ┼čtii c─â de fiecare dat─â c├ónd aprinzi o ┼úigar─â, nicotina r─âm├óne ├«n corp trei zile. Totodat─â, substan┼úa toxic─â, care se g─âse┼čte ├«n frunzele de tutun afecteaz─â ┼či starea pielii. Un ajutor la-ndem├ón─â este sucul de morcovi. Bogat ├«n vitaminele A, C, K ┼či B, substan┼úe eficiente ├«n ├«ndep─ârtarea nicotinei din organism, sucul de morcovi este bun ┼či pentru piele.