Alergătorii au învins ploaia la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Cu experienţa a şapte ediţii de succes a competiţiei, a decis împreună cu Federaţia Română de Atletism să schimbăm puţin regulile jocului. Aşa că am redus traseul de alergare la două ture de parc, respectiv 2.546 de metri, din dorinţa de a permite cât mai multor adulţi şi copii să termine concursul de alergat şi, de ce nu, să iasă învingători.

S-a dovedit că am luat o decizie bună. Cu puţin înainte de ora 8.00 au început să se formeze cozi la înscriere, chiar dacă ploaia a încercat să îi facă să se răzgândească. Cu talonul şi actul de identitate, fiecare s-a înscris cu speranţa că va pleca acasă cu un premiu şi câte o medalie.

Cârcotaşa Ioana a întreţinut voia bună

Veselă şi pusă pe şotii, prezentatoarea Cronicii Cârcotaşilor Ioana Petric s-a bucurat că tot mai mulţi oameni îşi dau seama cât de importantă este mişcarea şi se înscriu la cros fie că e ploaie şi vânt, fie că e soare, fără să îi intereseze prea mult premiile oferite. „E genial că au început să alerge şi după altceva decât bani. Cred că în prezent trăim într-un mediu foarte stresant, iar sportul e cea mai sănătoasă şi mai simplă cale de a-i face faţă. Ideal ar fi să educăm şi copiii în acelaşi spirit. Aş fi cea mai fericită dacă aş vedea mai mulţi copii cu mingea în mână, decât cu telefonul sau tableta“, ne-a spus cârcotaşa.

Campionul Andrei Stoica a dat startul la Cursa Populară

Pentru marea competiţie, prietenii noştri de la World Class au avut grijă de articulaţiile alergătorilor, oferindu-le un program de încălzire eficient, atât pentru cei mai mici, cât şi cei mai mari participanţi la cursă. La ora 10.00, Andrei Stoica, campion mondial superkombat, declarat „Luptătorul anului 2014“,a dat primul start din Cursa Populară, pentru concurenţii de la categoriile de Juniori, între 10-18 ani.

După ce au încheiat alergarea toţi tinerii, la 10.20 Andrei a dat startul şi pentru seniori şi veterani. Nerăbdători, un domn şi o doamnă de 81, respectiv 82 de ani, veniţi tocmai de la Alba-Iulia, cu trenul, s-au înscris încă de la prima oră în competiţia de alergat.

La Crosul Familiei, toţi copiii au câştigat

A urmat competiţia celor mici, cu start la 10.40, anunţat de Raluca Guslicov, actriţa de la „Trăsniţii“. Cei mai mici copii, Lara-Sofia (1 an şi 8 luni), Antonia, de nici 2 ani, şi mulţi alţii au alergat ţinuţi de mânuţe de părinţii lor. Cei mai mari s-au întrecut cu tăticii, mămicile şi bunicii lor, pe traseul de aproximativ 350 de metri.

2 jpg jpeg

Toţi participanţii au fost premiaţi cu câte un rucsac cu bunătăţi oferite de Carrefour, cadouri din partea sponsorului Boiron şi cărţi de la Editura Litera Mică. După cros, prin tragere la sorţi şi pe baza talonului de înscriere, 17 participanţi au câstigat premiile speciale puse în joc: nouă jucării oferite de Urban Market şi opt ghiozdane step by step Hama.

2 jpg jpeg

La final, pentru toţi cei mici şi nu numai, cei de la simpatica trupă Pam-Pam au cântat şi au dansat.

Cel mai haios costum a fost premiat

La cursa populară, primii alergători au terminat traseul în mai puţin de opt minute. Au fost premiate cu locurile I, II şi III, şi medaliate, trei categorii de juniori, trei de seniori şi una de veterani. În total, peste 100 de premii au fost acordate la competiţiile Click! Sănătate. Câştigătorii au primit rucsacuri şi portofele de piele, dispozitive USB charger, Selfie Stick-uri, vase Delimano Family Duo, căşti şi huse pentru tabletă de la Hama. Anul acesta a fost apreciat şi cel mai haios costum, „Dovleceul Balerin“, purtat de concurenta Paula Iacob, cu numărul de concurs 704.

Mulţumim sponsorilor Boiron, Celadrin, Himalaya Wellness, Ropharma şi multumim partenerilor: Hama, Carrefour Militari, PrimaTV, Asociaţia Running Club, Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti, Casa Veselă, Trupa Pam Pam, World Class, Urban Market, Romprest, Editura Litera Mică, Nei Guard Security.