Aleargă la crosul de Halloween din Constanţa

1 2 jpg jpeg

Evenimentul, care face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportul şi beneficiile acestuia.

Cursa de alergare „HelloWeRun“, organizată în parteneriat cu Primăria Constanţa şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, va avea loc în Centrul Vechi al oraşului, pe o distanţă de 2 km, fiind o cursă predominant distractivă şi degajată, unde cei mici şi cei mari se pot întrece în idea de sport şi mişcare în aer liber pentru promovarea sănătăţii, a mobilităţii şi a distracţiei în timpul alergării.

Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere festivitatea va continua cu muzică, ceai şi vin fiert.

Sâmbătă va avea loc şi procesul de validare a înscrierilor, semnarea declaraţiilor pe propria răspundere şi ridicarea KIT-urilor de participare. Startul se va da începând cu ora 17.00, iar traseul va fi Piaţa Ovidiu - Bl. Tomis – Muzeul de Arta Populară Constanţa – Muzeul Naţional de Istorie – Piaţa Ovidiu. Cei interesaţi să participe la cros se pot înscrie online pe pagina online a evenimentului - www.maratonulnisipului.ro.