Află cum poţi scăpa de durerile de spate şi de cap făcând o vizită lui Virgil Pruteanu la cabinetul său din Mamaia (P)

1 2 jpg jpeg

Tehnica Virgil Pruteanu poate soluţiona multe dintre probleme pe care medicina convenţională nu le poate diagnostica şi nu le tratează. Specialistul ne-a dezvăluit că alinierea greşită a vertebrei ATLAS este de cele mai multe ori cauza insomniilor, a durerilor de cap, a stărilor de ameţeală, a presiuni arteriale şi chiar a oboselii cronice.

Imagistica prin rezonanţă magnetică sau Razele X nu depistează de obicei eventualele dereglări ale primei vertebre cervicale, fapt pentru care, de multe ori, medicii nici măcar nu au cum să depisteze eventualele probleme suferite în acest punct delicat şi nu îi pot ajuta pe pacienţi.

Dacă te confrunţi cu probleme de sănătate sau nu ai energie şi vrei să-ţi sporeşti starea de spirit şi vitalitatea, singura ta soluţie să apelezi la tehnicile medicinii alternative practicate de specialişti.

Ce spune lumea despre Virgil Pruteanu?

Virgil Pruteanu a listat şi câteva recenzii venite din partea persoanelor care au trecut pe la cabinetul său, atât pe pagina de Facebook, cât şi pe pagina sa web personală. Părerile beneficiarilor sunt publice şi pot fi văzute în secţiunea testimoniale kinetoterapie.

Tehnica Virgil Pruteanu l-a ajutat şi pe fostul campion mondial de Jiu Jitsu (BJJ), Lucas Leite, câştigător a nu mai puţin de 17 medalii internaţionale:

Chiar şi cel mai bun jucător de poker din lume al ultimului deceniu, Daniel Negreanu, se află pe lista celor uimiţi de abilităţile maestrului Virgil Pruteanu, pe care l-a catalogat drept fiind „Un kinetoterapeut de nota 10!”.

2 jpg jpeg

Cine este Virgil Pruteanu şi de unde a furat meseria?

Recenziile lăsate de sutele de beneficiari satisfăcuţi ne indică clar, că cel mai bun kinetoterapeut din Constanţa este Virgil Pruteanu.

Fostul kinetoterapeut al Lotului Olimpic de Haltere – pentru o perioadă de 5 ani – a cutreierat diversele locuri ale lumii, pentru a învăţa tehnici vechi, pe care numai foarte puţini oameni le mai practică şi le mai cunosc.

Fiind introdus în tainele artei ninja Ninjutsu încă de la o vârstă fragedă, pasiunea lui fusese deja sădită încă din copilărie.

De la vârsta de numai 15 ani, a început să înveţe artă Qigong, de la maestrul chinez Lin Kai Ting, care presupune menţinerea unei stări de sănătate excelente şi tratarea unor boli.

La numai câţiva ani distanţă a devenit instructor şi fiind atras de efectele medicale pe care le pot avea tehnicile Qigong şi Taichi, a început să studieze şi Chiropractica Japoneză.

Apoi, după absolvirea facultăţii de kinetoterapie, a continuat cu numeroase alte cursuri şi specializări, cum ar fi: Amatsu Tatara Hichibuku goshin-jutsu (medicină japoneză holistică), Nerve Touch – Mamalek (tehnică thailandeza de apăsare pe nervi), Nuad Bo-Rarn (masaj thailandez terapeutic), Seitai (tehnică japoneză de aliniere a coloanei vertebrale) şi acupunctură fără ace (urmând sistemul chinezesc medical Qigong).

2 png png