Află cum poţi să ai o viaţă sexuală perfectă!

1 2 jpg jpeg

Imaginea de sine pozitivă este direct proporţională cu nivelul dorinţei sexuale. Pentru o viată sexuală perfectă este necesară o alimentaţie sănătoasă bazată pe fructe şi legume pentru că în acest mod persoana în cauza îşi va menţine tonusul psihic ridicat. Punctul G este localizat la câţiva centimetri distanţă de intrarea în vagin. Studiile franceze au dovedit că stimularea acestui punct contribuie la obţinerea unor senzaţii foarte intense. S-a dovedit că protecţia dublă oferă femeii o plăcere dublă. Femeile care au apelat la contraceptive, dar au folosit în acelaşi timp şi prezervativul, s-au declarat mai satisfăcute. Concluzia este una simplă. Femeile se simt mult mai dezinhibate când sunt foarte sigure de faptul că nu există riscul apariţiei unei sarcini.

Sucurile roşii sunt indicate în ajutarea circulaţiei sangvine în vederea obţinerii unei vieţi sexuale satisfăcătoare.

Multe femei preferă întunericul în momentele intime. Însă specialiştii au demonstrat că activitatea sexuală pe lumină este mult mai intensă decât cea pe întuneric. În plus, partenerul îşi va iubi femeia şi mai mult când o va vedea exact aşa cum este.

O atmosferă incitantă cu lumânări parfumate, muzică lentă şi un vin roşu de calitate vor contribui semnificativ la

.

Gâtul reprezintă una din zonele erogene, atingere care semnifică apropiere şi intimitate. Mai mult decât atât, sărutarea gâtului partenerei va stimula orgasmul femeii.

Jocul de roluri are un efect incitant. Adesea cuplurile apelează la o întâlnire stabilită în prealabil şi se comportă ca la începutul relaţiei sau chiar ca doi străini.