Află ce se întâmplă la vârsta de 36 de ani!

1 2 jpg jpeg

Specialiştii susţin că acesta este pragul când începem să conştientizăm ideea de mortalitate şi avem mai multă grijă de sănătatea noastră.

În cadrul studiului, oamenii de ştiinţă i-au întrebat pe cei aproape 2.000 de participanţi în legătură cu atitudinea lor când vine vorba de sănătate, de ideea de ,,nesănătos”, dar şi schimbările pe care vor să le facă în viaţă.

Astfel, rezultatele obţinute au arătat că aproape o treime dintre participanţi au început în jurul vârstei de 36 de ani să fie mai conştienţide toate aceste aspecte.

36 de ani reprezintă de fapt pragul după care persoanele încep să-şi monitorizeze mai atent sănătatea, dar şi să adopte un stil de viaţă mai sănătos (schimbarea dietei şi începerea unui program de activitate fizică).

,,Pe la mijlocul anilor 30, mai exact la 36 de ani, începem să ne dăm seama că sănătatea trebuie să fie o prioritate. Importanţa pe care o acordăm asistenţei medicale şi schimbările ce ţin de stilul de viaţă vor face diferenţa, iar asta este important de reţinut”, a afirmat Rob Anderson, director al Spitalului Spire Bristol din Marea Britanie.