Află ce beneficii are aloe vera!

2 jpg jpeg

Experţii în sănătate, privesc aloe vera ca şi cum ar fi planta cea mai impresionantă şi multi-folositoare din lume. Aceasta este folosită atât pentru uzul intern cât şi extern. Oamenii din toata lumea folosesc aloe vera pentru tratarea numeroaselor afectiuni, de la mici arsuri pana la cancer. Tratarea acneei Gelul din aloe vera este folosit pentru numeroase afecţiuni ale tenului, incluzând acneea. Se foloseşte dimineaţa şi seara, cremă sau mască cu aloe vera, fără a adauga nimic altceva în compoziţie. Impulsioneaza sistemul imunitar Aloe vera este plină de antioxidanţi, ce ameliorează şi lupta cu diferite forme ale cancerului şi nu numai. De asemeni, întăreşte sistemul imunitar şi-l face puternic pentru câştigarea luptei cu bacteriile, bolile şi afecţiunile. Antioxidanţii ajută la oxigenarea sângelui şi la menţinerea sau îmbunătăţirea calităţii acestuia.

Numeroase studii au confirmat faptul că, o cantitate mică de aloe vera, pe zi, creşte numărul şi cantitatea de substanţe ce susţin nitriţii de oxid, principali în afecţiunile tumorale.

Datorită proprietăţilor sale anti-inflamatoare, existente, aloe vera este folosită şi consumată de persoanele suferinde de artrită dar şi de acelea care au intolerante şi efecte adverse la cărnuri, lactate, zaharuri sau produse prăjite. Crema de aloe vera se foloseşte, cu brio, pentru arsurile cauzate de soare, pentru tăieturi sau mici răni, dar şi, cum am mai spus, pentru acnee şi afecţiuni ale pielii.