7 sucuri esenţiale pentru sănătatea şi silueta ta

1 2 jpg jpeg

O dietă echilibrată, în care sunt incluse şi fresh-urile, poate da rezultate nemaipomenite în ceea ce priveşte cura de slăbire, deoarece organismul nu va mai fi privat de necesarul zilnic de vitamine şi minerale. Ziarul Ring îţi propune mai multe combinaţii delicioase de fructe şi legume care te vor ajuta să îţi începi ziua în forţă.

1. Fresh de sfeclă, morcovi, mere, telină şi ghimbir Amestecul de legume şi fructe de mai jos îţi poate asigura o bună parte din necesarul zilnic de nutrienţi necesari corpului tău. Făcut din mere, sfeclă, ghimbir, morcovi şi tulpini de ţelină, acest fresh poate fi numit o adevărată bombă de vitamine. Iată mai jos cum se prepară: - 3 mere - 2 morcovi mari - 2 tije de ţelină - o bucăţică de ghimbir care să nu depăşească 3 centimetri (ghimbirul are un gust puternic iute-mentolat, ce poate deranja dacă este folosit în exces, nefiind recomandat persoanelor cu probleme gastrice) - 2 sfecle mici - 1 lime (lămâie verde)

Acest fresh conţine vitamina A, vitamina C, fosfor, magneziu, potasiu şi mulţi alţi nutrienţi. Pepenele este vestit pentru tratamentul adjuvand împotriva reumatismului, acneei sau constipaţiei.

Acest suc este cunoscut pentru reducerea riscului de afecţiuni vasculare, rosiile având de asemenea proprietatea de a reduce presiunea sângelui şi de a proteja sistemul respirator. Ţelina are un conţinut ridicat de vitamine: A, B, C şi minerale precum potasiu, calciu sau magneziu şi întăreşte sistemul imunitar în perioadele de convalescenţă sau epuizare.

Citeşte mai multe pe această temă AICI