7 remedii naturale pentru durerea de genunchi

1 2 jpg jpeg

Cand am inceput sa alerg – cam acum 20 de ani – mi-am facut rau genunchilor. Era o combinatie intre cresterea prea rapida a kilometrilor parcursi si lipsa stretching-ului suficient dupa alergare.

Durerea de genunchi apare din cand in cand de atunci, iar acum de cand alerg dupa un copil energic apare din ce in ce mai des. Toate acele aplecari pentru a ma juca cu el, alaturi de ridicarea lui in brate de foarte multe ori, isi spun cuvantul.

Remediile naturale pentru durerea de genunchi prezentate in continuare va pot scapa de unele dintre simptome, dar durerea de genunchi poate indica si o accidentare pe care nu o puteti remedia cu stretching si alte remedii naturale.

Daca durerea dumneavoastra de genunchi este severa, persistenta sau ascutita si brusca, consultati specialistul podolog inainte de a incerca remediile de mai jos.

Remedii naturale pentru durerea de genunchi

1. Folositi o perna noaptea

Aceasta prima tehnica este de fapt un remediu natural pentru durerea in zona lombara, dar am observat ca este eficienta si pentru ameliorarea durerii de genunchi. Daca dormiti pe o parte, tineti o perna mica intre genunchi pentru comfort. Dormiti pe spate? O perna mica sub genunchi poate ajuta! Citeşte continuarea pe ANTENA SATELOR