7 probleme de sănătate care pot fi tratate cu lămâie, sare şi piper

2 jpg jpeg

Sucul de lămâie şi coaja fructului conţin antioxidanţi care ajută la tratarea congestiei. Sarea este foarte bună pentru reducerea inflamaţiwi şi a durerii cauzate de aceasta. Cât despre piper, atât cel negru, cât şi ardeiul iute, acesta conţine antioxidanţi şi flavinoide bune pentru sistemul imunitar.

Durere în gât

Un amestec de suc ​​cald de lămâie, sare şi ardei roşu calmează durerea din gât şi reduce perioada de manifestare a stării de disconfort cauzată de aceasta. Sucul de lămâie este un acid slab care ajută la fluidizare, în cazul tusei productive. Este, de asemenea, un antiseptic natural şi conţine vitamina C. Sarea reţine apa din ţesuturi, oferind o oarecare reducere a inflamaţiei, în timp ce ardeiul iute conţine capsaicină, care poate acţiona ca un analgezic uşor.

Greaţă

Mirosul puternic şi înţepător al lămâii este capabil să amelioreze senzaţia de greaţă şi încurajează construcţia ţesuturilor gastrice, mutând cauza problemei în tractul digestiv. Ardeiul cayenne ajută şi el la stimularea secreţiei gastrice, iar o cantitate mică de sare dizolvată într-o cană de apă poate trage toxinele din ţesuturi, care pot fi cauza senzaţiei de greaţă. Cu toate acestea, nu bea foarte multă apă sărată, deoarece aceasta poate provoca alte probleme de sănătate.

Citeste mai multe despre acest subiect AICI