7 alimente cu conţinut crescut de vitamina C
![2 jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-d/d3d4af90-ca74-4b9c-8592-2e0463b743ac/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D663%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
1. Papaya - deşi nu este un fruct foarte consumat la noi, o papaya de mici dimensiuni (157 g) conţine 95,6 miligrame de vitamina C. În plus, acest fruct exotic mai conţine vitamina A, acid folic şi fibre. 2. Ardei gras roşu - 230 g de ardei gras roşu conţin 190,3 miligrame de vitamina C. Aceeaşi cantitate de ardei gras verde conţine 119,8 miligrame de vitamina C. 3. Broccoli - 148 g de broccoli conţin 132 miligrame de vitamina C. Iată un motiv în plus să consumi această delicioasă legumă. Citeşte mai mult pe pagina ANTENA SATELOR