5 trucuri pentru prepararea corectă a leguminoaselor
![1 2 jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-9/9c57fc1c-9715-42a8-863e-018a721dfa6a/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D668%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Cum o alimentatie corecta trebuie sa contina si leguminoase – recunoscute, de exemplu, pentru aportul lor de aminoacizi –, vom face de aceasta data o succinta prezentare a mo-dului corect de preparare a acestora. Leguminoasele sunt alimente cu o mare va¬loare nutritionala, mai bogate in proteine decat carnea, cu mare incarcatura de magneziu, fier si alte oligoelemente indispensabile sanatatii. Inca din cele mai vechi timpuri, omul le-a asociat cu cerealele, cele doua grupe alimentare completandu-se fericit. Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro