5 remedii naturale pentru prevenirea ┼či tratarea cancerului

1 2 jpg jpeg

La aceast─â ├«ntrebare a c─âutat r─âspunsuri Dr. Lise Alschuler, un medic oncolog naturist, ale c─ârei studii au ar─âtat c─â stimularea func┼úiei imunitare poate reduce inflama┼úia celular─â, echilibr├ónd hormonii ┼či zah─ârul din s├ónge ┼či, ├«n plus, ├«mbun─ât─â┼úind digestia ┼či ajut├ónd detoxifierea.

Dr. Alschuler este co-autor al tratatului ÔÇ×Ghid pentru bolnavii de Cancer: o abordare integratoare de prevenire, tratament ┼či vindecareÔÇŁ ┼či al lucr─ârii ÔÇ×Ghid de supravie┼úuire dup─â Cancer: cinci pa┼či pentru a reduce riscul de recidiv─âÔÇŁ.

Dup─â ce ┼či-a revenit complet dup─â un cancer de s├ón, Dr. Alschuler a devenit cunoscut─â pe plan interna┼úional ca un expert ├«n tratamentul ┼či prevenirea cancerului. Abordarea sa este una care nu anuleaz─â neap─ârat celelalte tipuri de terapie (citate mai sus), dar se bazeaz─â ├«ndeosebi pe capacitatea organismului de a lupta ├«n mod natural cu celulele canceroase.

Venind de la un oncolog, care a suferit ┼či s-a tratat de cancer, aceste metode pot avea credibilitate, chiar dac─â la prima vedere unele par... ÔÇ×ne┼čtiin┼úificeÔÇŁ. Cite┼čte continuarea pe ANTENA SATELOR