5 lucruri neştiute despre artrită

1 2 jpg jpeg

Dar oare această tulburare afectează într-adevăr numai persoanele în vârstă? Şi afectează numai femeile? Este adevărat că nu poate fi prevenită? Acestea sunt câteva dintre întrebările obişnuite. A vorbi despre artrită nu este un subiect prea plăcut. Cu toate acestea, este important să afli mai multe despre această boală, astfel încât să se poată lua măsuri de prevenire în activităţile zilnice, pentru a evita dezvoltarea acestei condiţii.

1. Artrita afectează oameni de toate vârstele

Contrar credinţei populare,

nu afectează doar persoanele în vârstă. De fapt, se poate dezvolta la orice vârstă. De exemplu, aceasta afectează şi copiii, iar acesta este motivul pentru care este necesar să se ia măsuri de precauţie, pentru a împiedica dezvoltarea acestei boli.

Prima măsură pe care se poate lua este vizita la medic imediat ce sunt observate oricare dintre simptomele artritei în curs de dezvoltare. Simptomele comune includ febră, dureri de cap sau slăbiciune musculară. În general, primele zone care urmează să fie afectate sunt: genunchii şi degetele.

Vârstă nu există atunci când vorbim despre această afecţiune. Artrita reumatoidă, de exemplu, are loc în principal spre sfârşitul adolescenţei şi, apoi de la maturitate până la 35 de ani. Nu este clar ce cauzează artrita. Cu toate acestea, unele studii indică o lipsă de vitamina C, fiind cauza principală.

2. Se poate trata

Multă lume se întreabă dacă poate fi tratată. Cu fizioterapie, exerciţii corecte şi tratament pentru durere, o persoană care suferă de artrită poate rămâne activă şi reduce disconfortul fizic pe care această boală îl cauzează.

Citeşte mai multe pe această temă AICI