5 efecte MIRACULOASE ale consumului de ULEI DE COCOS

1 2 jpg jpeg

1. TE AJUTĂ SĂ NU AI PROBLEME CU GREUTATEA

Uleiul de cocos este foarte uşor de asimilat şi de metabolizat de către organism, oferind foarte multă energie. În Asia, în zonele în care se consumă foarte des ulei de cocos, oamenii nu au probleme cu greutatea, ceea ce înseamnă că acest ulei nu determină creşterea în greutate, ci susţine sănătatea.

În plus, studii recente ale nutriţioniştilor situează uleiul de cocos printre alimentele care contribuie la diminuarea poftei de mâncare. cocos 2. REGLEAZĂ NIVELUL COLESTEROLULUI

Uleiul de cocos, spre deosebire de alte uleiuri, are rolul de a scădea nivelul colesterolului şi al trigliceridelor. Având proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, uleiul de cocos creşte imunitatea organismului.

Acest ulei are şi capacitatea de a regla activitatea glandei tiroide, dar are şi o acţiune benefică în susţinerea funcţionării optime a creierului. Acidul lauric prezent în compoziţia uleiului de cocos ajută la tratarea ulcerului, această substanţă eliminând bacteria Helicobacter Pylori, responsabilă de această afecţiune.