40 de curse de poveste la Dumbrava cu Mărgăritar

1 2 jpg jpeg

Competiţia de ciclism a Riders Club oferă trasee atractive în natură pentru toate abilităţile. 500 de rideri au dat deja curs invitaţiei şi vor goni în încercarea de a cuceri un loc pe podium, sau cel puţin vor luă startul cu intenţia de a se distra în natură primitoare din Parcul Natural Comana, pe trasee ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere şi single-track-urile speciale. Vorbim de o desfăşurare de forţe în mijlocul unei suprafeţe de 25.000 de hectare, casă pentru sute de specii de păsări şi zeci de specii de peşti, unele dintre ele găsindu-se exclusiv în această zonă.

Echipă MPG împreună cu Răzvan Juganaru, multiplul campion naţional la MTB, Ciclocros su Velodrom, au pregătit trei trasee atractive ce au că punct de plecare localitatea giurgiuveană Mihai Bravu: Scurt, de 13 km, pe care orice rider începător poate pedală şi se bucură de o cursă reuşită; Standard, de 20 km, dedicat celor cu ceva mai mult experienţă competiţională; Epic, de 40 km, care va provocă cicliştii cu antrenament şi vechime în MTB să arate cât de bine stau la capitolele îndemânare şi forţă. Pe aceste trei rute se vor desfăşura nu mai puţin de 40 de curse, împărţite pe 4 niveluri şi 7 categorii de vârstă.

Până pe 19 iulie, taxa de participare este de 75 de lei, aşadar grăbiţi-va să va rezervaţi un loc la preţ redus. Pentru copii, preţul de înscriere este unic de 25 de lei. Plată locului rezervat se poate efectuă până în ultima zi deschisă înscrierilor online, respectiv 5 august.

Premiile sunt generoase, fiind cuprinse între 150 şi 600 de lei, la care se adaugă o tombolă ce va avea loc la finalul evenimentului, al cărei premiu atractiv este bicicletă GIANT Revel 29er, dar şi 3 coşuri de fructe oferite de Abbara şi alte produse şi servicii oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.