3 solu┼úii avansate cu ac┼úiune complex─â pentru mobilitatea articula┼úiilor ┼či coloanei vertebrale (P)

1 2 jpg jpeg

Din punct de vedere statistic, cea mai frecvent─â problem─â articular─â este artroza, fiind ┼či a doua cauz─â de invaliditate la persoanele cu v├órsta de peste 50 de ani. Acest lucru are impact socio-economic foarte important, deoarece este afectat─â calitatea vie┼úii pe termen lung. O alt─â afec┼úiune care are un punct comun cu artroza ┼či care la orice v├órst─â se poate declan┼ča este durerea lombara joas─â (sau alte probleme ale coloanei vertebrale). Este o cauz─â frecvent─â de incapacitate de munc─â, ├«nt├ólnit─â chiar ┼či la pacien┼úii mai tineri, cu v├órste sub 45 ani, care sunt nevoi┼úi s─â stea ├«n concediu medical mai mult timp ┼či s─â treac─â prin programe de recuperare costisitoare ┼či de lung─â durat─â. Sedentarismul ┼či statul ├«ndelungat la birou pot fi cauzele principale pentru apari┼úia problemelor la nivelul coloanei vertebrale.

De multe ori, problemele articulare ┼či ale coloanei vertebrale sunt inevitabile din cauza stilului de via┼ú─â, iar ├«n perioada rece se pot amplifica la persoanele meteosensibile. ├Äns─â avem la ├«ndem├ón─â solu┼úii naturale ┼či eficiente pentru prevenirea ┼či tratamentul problemelor articulare, care func┼úioneaz─â mai bine c├ónd sunt abordate ├«ntr-o manier─â holistic─â:

- f─â pa┼či - la propriu. La fiecare jum─âtate de or─â/45 minute/o or─â, plimb─â-te 5 minute. De asemenea, pentru probleme avansate la nivelul coloanei vertebrale, sunt indicate ┼čedin┼úele de kinetoterapie.

- ├«n pauza de mas─â, plimb─â-te 10 minute ├«nainte de a m├ónca. Acest obicei te va ajuta s─â-┼úi pui s├óngele ├«n mi┼čcare, ├«┼úi va mari puterea de concentrare ┼či productivitatea ┼či ├«┼úi va ├«mbun─ât─â┼úi digestia.

- renun┼ú─â la ma┼čin─â, mergi pe jos sau opteaz─â pentru biciclet─â ori pentru un mijloc de transport ├«n comun. Vei ajunge la birou mult mai energizat dec├ót ├«n mod normal ┼či poate chiar cu un tonus psihic mult mai bun.

- energizeaz─â-te printr-o diet─â bogat─â ├«n fructe ┼či legume proaspete, fructe uscate ┼či semin┼úe, gr─âsimi s─ân─âtoase pentru a-┼úi asigura nutrien┼úii de care ai nevoie. Pentru a avea oase puternice, ai nevoie de spanac, iaurt, lapte de soia, suc de portocale, cereale integrale etc.

Exper┼úii de la Good Days Therapy v─â recomand─â ┼či alte solu┼úii inovatoare - suplimente alimentare cu eficient─â dovedit─â ┼čtiin┼úific, pentru a interveni la timp ├«n cazul problemelor ap─ârute la nivelul sistemului osteoarticular.

2 jpg jpeg

O solu┼úie inovatoare cu ac┼úiune complex─â, de ajutor at├ót pentru seniori care se confrunt─â cu lipsa mobilit─â┼úii, cu inflama┼úii ┼či dureri articulare, c├ót ┼či pentru sportivi sau persoane active, este produsul CeladrinÔäó. CeladrinÔäó cu extracte 100% naturale con┼úine o formul─â brevetat─â unic─â de acizi gra┼či nesatura┼úi din uleiuri cetilate, care sunt ┼čtiin┼úific prelucra┼úi ┼či rearanjati ├«ntr-o matrice special conceput─â pentru un efect optim asupra mobilit─â┼úii ┼či confortului articular. CeladrinÔäó a fost studiat ┼čtiin┼úific pe parcursul a 15 ani, cu studii publicate ├«n reviste prestigioase ├«n domeniul reumatologiei precum Journal of Rheumatology. Ajut─â la men┼úinerea mobilit─â┼úii la nivelul articula┼úiilor, coloanei vertebrale ┼či mu┼čchilor ┼či la formarea normal─â a lichidului sinovial.

con┼úine aceea┼či formul─â brevetat─â unic─â de acizi gra┼či nesatura┼úi din uleiuri cetilate, ├«mbog─â┼úite cu mentol ┼či are o ac┼úiune rapid─â, ├«ncep├ónd cu 30 de minute de la aplicare. Ca dovad─â a recunoa┼čterii calit─â┼úii produsului,

este partenerul

, afiliat─â la Comitetul Olimpic Interna┼úional. Prin masare, ajut─â la lubrifierea articula┼úiilor ├«ncordate, la reducerea disconfortului articular ┼či la nivelul coloanei vertebrale, la detensionarea mu┼čchilor obosi┼úi sau a ligamentelor ├«ntinse cauzate de accident─âri.

Dac─â

ac┼úioneaz─â pe un spectru larg de probleme articulare ┼či musculare

se adresează mai specializat cartilajului articular, ajutând la

este un

dozate într-o proporţie optimă, care ajută la

, ├«ncetinind procesul de deteriorare al acestuia. Conceput de speciali┼čtii de renume din Canada, formula

contribuie ┼či la reducerea disconfortului la nivelul articula┼úiilor.

este un ajutor excelent pentru cei care se confrunt─â cu

, ├«n special pentru cei care au stil de via┼ú─â sedentar, petrec mult timp pe scaun, la birou sau la volan. Este recomandat pentru protec┼úia ┼či flexibilitatea coloanei vertebrale ┼či pentru normalizarea activit─â┼úii nervoase. Ac┼úioneaz─â ca un

(similar iubuprofenului) cu acţiune rapidă, începând cu

de la administrare, dar f─âr─â efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiac. Speciali┼čtii din Canada au conceput formula unic─â

Ôäó, substan┼úa activ─â din

.

din

constituienţii bioactivi de bază, ajută la o

(începând cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale.

Produsele pot fi utilizate at├ót ├«n mod individual, c├ót ┼či ├«n combina┼úie, ├«n special pentru probleme articulare avansate. Pentru informa┼úii suplimentare legate de modul de administrare ┼či asociere a produselor, click aici.

Pentru consultanţă personalizată legată de produsele noastre, sună la numărul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informaţii accesează good-days.ro.

Produsele sunt disponibile ┼či ├«n farmaciile Dona.