3 soluţii avansate cu acţiune complexă pentru mobilitatea articulaţiilor şi coloanei vertebrale (P)

1 2 jpg jpeg

Din punct de vedere statistic, cea mai frecventă problemă articulară este artroza, fiind şi a doua cauză de invaliditate la persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Acest lucru are impact socio-economic foarte important, deoarece este afectată calitatea vieţii pe termen lung. O altă afecţiune care are un punct comun cu artroza şi care la orice vârstă se poate declanşa este durerea lombara joasă (sau alte probleme ale coloanei vertebrale). Este o cauză frecventă de incapacitate de muncă, întâlnită chiar şi la pacienţii mai tineri, cu vârste sub 45 ani, care sunt nevoiţi să stea în concediu medical mai mult timp şi să treacă prin programe de recuperare costisitoare şi de lungă durată. Sedentarismul şi statul îndelungat la birou pot fi cauzele principale pentru apariţia problemelor la nivelul coloanei vertebrale.

De multe ori, problemele articulare şi ale coloanei vertebrale sunt inevitabile din cauza stilului de viaţă, iar în perioada rece se pot amplifica la persoanele meteosensibile. Însă avem la îndemână soluţii naturale şi eficiente pentru prevenirea şi tratamentul problemelor articulare, care funcţionează mai bine când sunt abordate într-o manieră holistică:

- fă paşi - la propriu. La fiecare jumătate de oră/45 minute/o oră, plimbă-te 5 minute. De asemenea, pentru probleme avansate la nivelul coloanei vertebrale, sunt indicate şedinţele de kinetoterapie.

- în pauza de masă, plimbă-te 10 minute înainte de a mânca. Acest obicei te va ajuta să-ţi pui sângele în mişcare, îţi va mari puterea de concentrare şi productivitatea şi îţi va îmbunătăţi digestia.

- renunţă la maşină, mergi pe jos sau optează pentru bicicletă ori pentru un mijloc de transport în comun. Vei ajunge la birou mult mai energizat decât în mod normal şi poate chiar cu un tonus psihic mult mai bun.

- energizează-te printr-o dietă bogată în fructe şi legume proaspete, fructe uscate şi seminţe, grăsimi sănătoase pentru a-ţi asigura nutrienţii de care ai nevoie. Pentru a avea oase puternice, ai nevoie de spanac, iaurt, lapte de soia, suc de portocale, cereale integrale etc.

Experţii de la Good Days Therapy vă recomandă şi alte soluţii inovatoare - suplimente alimentare cu eficientă dovedită ştiinţific, pentru a interveni la timp în cazul problemelor apărute la nivelul sistemului osteoarticular.

2 jpg jpeg

O soluţie inovatoare cu acţiune complexă, de ajutor atât pentru seniori care se confruntă cu lipsa mobilităţii, cu inflamaţii şi dureri articulare, cât şi pentru sportivi sau persoane active, este produsul Celadrin™. Celadrin™ cu extracte 100% naturale conţine o formulă brevetată unică de acizi graşi nesaturaţi din uleiuri cetilate, care sunt ştiinţific prelucraţi şi rearanjati într-o matrice special concepută pentru un efect optim asupra mobilităţii şi confortului articular. Celadrin™ a fost studiat ştiinţific pe parcursul a 15 ani, cu studii publicate în reviste prestigioase în domeniul reumatologiei precum Journal of Rheumatology. Ajută la menţinerea mobilităţii la nivelul articulaţiilor, coloanei vertebrale şi muşchilor şi la formarea normală a lichidului sinovial.

conţine aceeaşi formulă brevetată unică de acizi graşi nesaturaţi din uleiuri cetilate, îmbogăţite cu mentol şi are o acţiune rapidă, începând cu 30 de minute de la aplicare. Ca dovadă a recunoaşterii calităţii produsului,

este partenerul

, afiliată la Comitetul Olimpic Internaţional. Prin masare, ajută la lubrifierea articulaţiilor încordate, la reducerea disconfortului articular şi la nivelul coloanei vertebrale, la detensionarea muşchilor obosiţi sau a ligamentelor întinse cauzate de accidentări.

Dacă

acţionează pe un spectru larg de probleme articulare şi musculare

se adresează mai specializat cartilajului articular, ajutând la

este un

dozate într-o proporţie optimă, care ajută la

, încetinind procesul de deteriorare al acestuia. Conceput de specialiştii de renume din Canada, formula

contribuie şi la reducerea disconfortului la nivelul articulaţiilor.

este un ajutor excelent pentru cei care se confruntă cu

, în special pentru cei care au stil de viaţă sedentar, petrec mult timp pe scaun, la birou sau la volan. Este recomandat pentru protecţia şi flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru normalizarea activităţii nervoase. Acţionează ca un

(similar iubuprofenului) cu acţiune rapidă, începând cu

de la administrare, dar fără efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiac. Specialiştii din Canada au conceput formula unică

™, substanţa activă din

.

din

constituienţii bioactivi de bază, ajută la o

(începând cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale.

Produsele pot fi utilizate atât în mod individual, cât şi în combinaţie, în special pentru probleme articulare avansate. Pentru informaţii suplimentare legate de modul de administrare şi asociere a produselor, click aici.

Pentru consultanţă personalizată legată de produsele noastre, sună la numărul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informaţii accesează good-days.ro.

Produsele sunt disponibile şi în farmaciile Dona.