3 diete eficiente şi sănătoase

1 2 jpg jpeg

Atunci când vrei să începi să ţii dietă, trebuie să te pregăteşti mental şi să înţelegi că dacă acea dietă este sănătoasă şi progresivă, nu o să ofere rezultate imediat. Are nevoie de timp. Nu există nicio dietă miraculoasă, dar prin practicarea de exerciţii fizice poţi ajunge la numărul de kilograme pe care ţi-l doreşti. O dietă care chiar funcţionează te face să te simţi mai energică, stimulează sănătatea corporală şi mentală. Secretul acestor trei diete este modul în care mănânci. Sunt opţiuni diferite, care permit obţinerea de rezultate în doar câteva zile. Cu răbdare şi perseverenţă, dieta va ajuta la atingerea greutăţii ideale, fără a sacrifica lucrurile pe care le iubeşti.

Iată care sunt cele trei diete: 1. Dieta scăzută în carbohidraţi

Mulţi nutriţionişti recomandă dietele reduse în carbohidraţi, deoarece aceştia sunt o sursă de energie care se transformă în depozite de grăsime dacă nu sunt folosite de către organism. În schimb, este recomandat consumul de glucide, care sunt rafinate.

Această dietă va elimina complet consumul de făina albă şi produsele pe bază de făină. De evitat sunt şi alimentele din cereale integrale, deoarece de prea multe ori acestea sunt preparate pe bază de făină albă şi tărâţe, contribuind la creşterea în greutate.

Citeşte mai mult despre cele trei diete de slăbit AICI