De multe ori femeile se feresc să vorbească deschis despre sex, deşi acesta s-a dovedit a fi extrem de sănătos. Orgasmul face parte din lucrurile fireşti pe care le poate experimenta o femeie şi de aceea merită să ştii mai multe despre el! De aceea, vom afla in acest articol cateva lucruri surprinzătoare despre orgasm.

Un lucruru surprinzător despre orgasm este ca poate calma durerile

Potrivit specialiştilor, orgasmul poate combate durerile provocate de artrită, durerile de cap sau chiar durerile postoperatorii. În timpul actului sexual organismul eliberează un hormon numit oxitocină, care relaxează organismul şi-i dă o stare de bine. Chiar dacă orgasmul atenuează durerile pe o perioadă scurtă de timp, de cel puţin 10 minute, gândurile îndreptate către sex pot prelungi starea de bine pentru mai mult timp.

Prezervativul nu afectează orgasmul

Chiar dacă ai auzit de multe ori că prezervativul reduce din plăcerea actului sexual, trebuie să ştii că acesta este un mit. De fapt, prezervativul oferă un plus de siguranţă, iar tu vei fi mai relaxată şi te vei putea concentra mai mult pentru a atinge orgasmul.

Un alt lucru surprinzător despre orgasm esta ca acesta se obţine mai rapid odată cu vârsta

Există o mulţime de lucruri care ţin de vârstă, dar viaţa sexuală a femeilor devine mai bună odată cu trecerea timpului. Speicaliştii susţin că femeile devin mai experimentate odată cu înaintarea în vârstă, capătă mai multă încredere în dormitor şi astfel devin mai degajate.

Poate fi atins prin diversitatea din dormitor

Plăcerea maximă poate fi atinsi dacă în timpul actului sexual femeia este activă. Doctorii susţin că timpul petrecut alături de partener în pat poate ajuta la atimgerea orgasmului.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro