TEST: Ce parfum ţi se potriveşte?

1 parfum test jpg jpeg

Când trebuie să-ţi alegi un nou parfum, poate fi greu să te decizi, dar şi mai greu este să îl găseşti pe acela care să te reprezinte cu adevărat. Asociem mirosuri cu amintiri şi cu experienţe, de aceea, răspunzând la testul de personalitate de mai jos, vei vedea ce parfum este perfect pentru tine!

                    

3.Care este sezonul tău preferat?

4.Cum ai descrie stilul tău?

5.Dacă mergi la o petrecere formală, cum preferi să te îmbraci?

6.Dintre aceste celebrităţi, pe care o preferi?

a.Michelle Pfeiffer

b.Jennifer Aniston

c. Angelina Jolie.         

7.Ce ai prefera să faci în weekend?

8. Ce culoare îţi place cel mai mult?

a. Negru

b.Roz

c. Verde.

Majoritate a

Îţi face plăcere să te răsfeţi cu parfumuri florale

Iubitorii de parfumuri florale par veşnic tineri, romantici, cultivaţi şi pasionaţi de tot ceea ce este frumos. Parfumurile florale sunt elegante şi extrem de feminine. Sunt minunate atât pentru zi, cât şi pentru seară. Au adesea note de bază persistente îndelung pe piele, din extracte de trandafir, violete, iasomie, flori de portocal. Cele mai complexe şi apreciate parfumuri florale nu sunt obţinute doar din flori, ci conţin şi răşini vegetale, mirosuri de fructe şi de condimente care contureazăşi evidenţiază esenţele principale. În general, sunt parfumuri dulci, de aceea nu sunt pe placul tuturor.

Sfat: Pentru ca parfumul să dureze cât mai mult, aplică-l pe punctele cu puls cum ar fi gâtul, încheieturile şi în spatele urechilor. Nu freca încheieturile după ce aplici parfum, lasă-l să se difuzeze natural.

Majoritate b

Personalitatea ta preferă parfumurile lemnoase

Parfumurile cu note lemnoase fac parte adesea din categoria celor unisex sau androgine, pentru că au mai multe note de bază masculine. Adevărul este că miros extraordinar atât ca parfum pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, fiindcă reacţia chimică este diferită pe fiecare tip de piele în parte. Descrise ca bogate, calde şi seducătoare, parfumurile lemnoase conţin subtonuri de pământ proaspăt şi de esenţe lemnoase alături de note de bază care pot fi de mosc sau vanilie. Sunt parfumuri care durează o zi întreagă, dar sunt preferate pentru a doua parte a zilei.

Sfat. S-ar putea să-ţi placă şi parfumurile acvatice, care coţin colonie, au miros mai uşor şi sunt mai proaspete, de aceea, se pot folosi cu succes în prima parte a zilei.

Majoritar c  

Parfumurile orientale sunt pe gustul tău

Parfumurile orientale sunt somptuoase, rafinate şi senzuale. Ele fac parte dintr-o categorie distinctă de arome, cu note bogate şi persistente, potrivite pentru seară. Aceste parfumuri fac notă distinctă între alte arome: sunt grele, voluptoase şi dau un aer misterios. Aromele orientale se poartă de la căderea serii, fiind prea stridente pentru a fi purtate pe durata zilei.

Sfat: Mai puţin înseamnă mai bine în cazul parfumurilor orientale. Câteva picături pe pielea dezgolită au puterea să aducă în orice încăpere atmosfera celor 1.000 de nopţi.