VIDEO: Cum să-ţi menţii sânii fermi

1 2 jpg jpeg

Menţine-ţi greutatea!

Pierderea kilogramelor sau câştigarea lor în pot afecta mărimea sânilor. Când o femeie ţine o dietă-şoc şi pierde brusc foarte multe kilograme, grăsimea de pe sâni dispare şi ea şi astfel că aceştia se micşorează. Capătă un efect de sâni lăsaţi, pentru că ţesutul nu se micşorează. Se recomandă metode uşoare şi nu bruşte de a slăbi, precum şi exerciţii de tonifiere.

Nu mai fuma!

Este cunoscut faptul că fumatul cauzează riduri şi face ca pielea să-şi piardă elasticitatea şi flexibilitatea. Dacă sânii încep să se lase, unul din motive ar putea fi chiar fumatul.

Citeşte şi:

Exerciţiile fizice te feresc de cancerul la sân

Află de ce apare durerea de sân

Sutien intern pentru sâni mai tineri

Poartă o bustieră atunci când faci sport!

Când faceţi anumite exerciţii la sală, cum ar fi cele cardio, sânii tind să se ,,balanseze” foarte mult, ceea ce ar putea însemna şi slăbirea unor ligamente de la nivelul sânilor. Asta conduce direct la lăsarea bustului, situaţie care ar putea fi evitată dacă vei purta o bustieră cu un suport potrivit.

Fă exerciţii pentru tonifierea muşchilor bustului!

Ridicările de greutăţi sau flotările ajută la tonifierea muşchilor din spatele ţesutului mamar şi face sânii mai fermi. Sunt mai multe exerciţii de antrenament, cum ar fi cele în care sunt lucraţi tricepşii sau cele abdominale.

Masează-ţi sânii!

Şi masajul este esenţial pentru menţinerea fermităţii bustului. La fel de bine contribuie şi la îmbunătăţirea elasticităţii pielii. Masează-ţi sânii cu ulei de măsline, de două sau trei ori pe săptămână pentru a-i tonifia şi a-i face fermi.