VIDEO: Cum foloseşti fondul de ten pe timpul verii

1 2 jpg jpeg

,,Fondul de ten încarcă tenul şi arată ca o mască.”

FALS — dacă alegi produsul cu grijă, în funcţie de necesităţile pielii tale, tenul tău nu va avea aspectul de încărcat, iar dacă îl aplici şi îl întinzi corespunzător într-un strat subţire pe întreaga faţă şi puţin pe gât este imposibil să arate ca o mască, mai ales dacă ai ales şi nuanţa potrivită.

Tenul normal

Dacă ai tenul normal poţi folosi un produs de acoperire fluid, mai ales pe timpul verii deoarece acesta are în compoziţia sa apă şi astfel nu va încărca tenul inutil.

Pentru tenul gras este recomandat un fond de ten mat. De asemenea, poţi folosi fonduri de ten care nu au în compoziţie uleiuri sau cele care sunt sub formă de pudră.

Persoanele care au tenul uscat trebuie să aibă grijă în primul rând la hidratarea pielii, mai ales în anotimpul călduros. Pentru acest tip de ten este recomandat produsul care are în compoziţia sa uleiuri, astfel încât pielea să se menţină în permanenţă hidratată.

Pentru aplicare corectă a fondului de ten pe timpul verii trebuie să urmezi câţiva paşi:

Pasul1. Curaţă-ţi faţa de orice fel de impurităţi inainte de aplicarea fondului de ten si aplică o baza de machiaj sau o crema hidratantă de zi.

. Ia câte puţin fond de ten pe buricele degetelor şi aplică-l pe faţă începând din centru şi întinde-l spre exterior foarte bine şi puţin pe gât şi pe piept dacă porţi haine decoltate. Insistă în locurile pe care vrei să le acoperi mai bine, însă cu mare grijă să nu se observe.