VIDEO: Ce nu ┼čtiai despre aplicarea unghiilor false

1 2 jpg jpeg

Cele mai multe tinere din ziua de azi apelează la aceste unghii false care le oferă un aspect plăcut, mai ales în cazurile în care unghiile lor nu cresc, se exfoliază sau se rup. Unghiile false reprezintă o extensie a unghiei care se face cu ajutorul unor tipsuri peste care se pune gel.

Dac─â te g├ónde┼čti mai mult ai s─â descoperi c─â singurele avantaje pe care le au aceste unghii false sunt cele ce ┼úin de aspect: arat─â mai bine ┼či te lipsesc de corvoada manichiurii s─âpt─âm├ónale.

├Än rest, de la suma de bani care ├«┼úi iese din buzunar ┼či care nu este una tocmai mic─â, p├ón─â la pericolul la care esti supus─â prin folosirea lampei UV vei ├«nt├ólni numai dezavantaje.

├Än primul r├ónd, pilirea unghiei naturale ├«naintea aplic─ârii celei false constituie o etap─â foarte agresiv─â, duc├ónd la fragilizarea acesteia. Se favorizeaz─â ├«n acest mod p─âtrunderea mult mai u┼čoar─â a substan┼úelor din gel, unele dintre ele fiind chiar foarte toxice.

Astfel, unghiile naturale se pot ├«ng─âlbeni, ├«nverzi sau chiar dezlipi. ├Än plus, unghiile false pot duce ┼či la apari┼úia unor eczeme.

Probleme pot ap─ârea ┼či ├«n cazul unei lovituri, nu neap─ârat foarte dure. Se poate ajunge la ruperea ambelor unghii, at├ót cea aplicat─â, c├ót ┼či cea natural─â, durerea fiind extrem de puternic─â. Unghia natural─â poate c─âp─âta ┼či un aspect inestetic, ca urmare a cre┼čterii sale de la r─âd─âcin─â.

S─â nu uit─âm de procesul de ├«ndep─ârtare al unghiilor care, pe l├óng─â faptul c─â este unul foarte dureros, acesta presupune pilirea gelului de pe unghii ┼či ├«n final a unghiei naturale. La sf├ór┼čitul acestuia, unghia va r─âm├óne foarte moale ┼či cu un aspect deloc pl─âcut.