Tu stii sa acorzi primul ajutor? (P)

1 2 jpg jpeg

In orice situatie de urgenta, daca stii sa acorzi primul ajutor, poti chiar sa salvezi o viata. De asemenea, este foarte important sa cunoastem situatiile cand trebuie sa sunam la serviciul de urgenta 112.

Asociatia React si Vodafone Romania au lansat campania “O viata poate depinde de tine”, pentru a responsabiliza publicul larg privind apelarea corecta la serviciul 112 si acordarea masurilor de prim ajutor in situatii de urgenta.

Si tu poti poti invata sa acorzi primul ajutor, daca te inscrii pe www.salvez.ro, la cursurile de prim ajutor. Dureaza 3 minute ca o persoana aflata in stop respirator sa moara, 10 minute pana la sosirea echipajului de urgenta si mai putin de 1 minut ca sa deschidem caile respiratorii, printr-o manevra de prim ajutor.

Cursurile de prim ajutor au loc in Bucuresti, Piatra Neamt, Craiova, Sibiu, Targoviste si Targu Mures si sunt sustinute de catre medici specialisti SMURD. In cadrul cursurilor vor fi predate 6 manevre de prim ajutor: resuscitare cardio-pulmonara, care este pozitia de singuranta a unui pacient, efectuarea unui bandaj, oprirea unei hemoragii, ce sa faci in caz de arsura sau de lesin.

Intra pe

, inscrie-te la cursurile de prim ajutor si poti invata sa salvezi o viata intr-un minut. O viata poate depinde de tine!

image