Secrete de frumuseţe de la vedete

1 2 jpg jpeg

Adora preferă uleiul de argan

Una dintre cântăreţele care urcă rapid în topurile muzicale româneşti este Adora. Ultima sa melodie se numeşte ,,Ne atragem”. Pentru îngrijirea pielii, a tenului şi a părului ea urmează câteva reguli care fac parte din ritualul zilnic.

,,Pe timp de vară folosesc neapărat cremă cu protecţie solară cu factor de protecţie minim 30, mai ales la faţă. Pentru împrospătarea tenului am mereu în geantă o apă termală. Deoarece am părul vopsit blond, necesită multă atenţie: din când în când aplic ulei de argan şi îl las să acţioneze cam trei ore. Celelalte produse (şampon, balsam, mască, protecţie termală) sunt profesionale, le cumpăr de la cel mai mare distribuitor din ţară de profil. Frecvent fac masaj şi atunci pielea corpului este hidratată cu uleiuri şi creme”, spune Adora.

2 jpg jpeg

Tara foloseşte măşti dermoabrazive

O altă cântăreaţă care ne-a împărtăşi câteva dintre trucurile ei de înfrumuseţare este Tara. Ultima ei colaborare este cu Sonny Flame, iar piesa se numeşte ,,Poc".

2 jpg jpeg

,,În primul rând am o igienă riguroasă pentru menţinerea tenului. Nu adorm niciodată machiată. Demachierea tenului, chiar şi atunci când nu este încărcat cu fond de ten, este un ritual important pentru mine. Îmi place să folosesc şi apă termală, pentru că îi conferă tenului instantaneu prospeţime. De două sau trei ori pe saptamama merg la un salon unde fac masaj facial. Acolo îmi aplică şi o masca intensă, pe baza de caviar. Săptămânal folosesc măşti dermoabrazive iar acum, că este vară, îmi fac acasă, singură, în blender, o mască de faţă ce conţine castraveţi şi cuburi de gheaţă pisate. Sunt atentă şi la regimul alimentar, pentru că prospeţimea tenului este strict legată de alimentaţie. Nu fumez, evit să stau în fum de ţigară şi încerc să respect orele necesare de somn”, ne-a spus Tara.