Machiajul care subtiaza fata si si evidentiaza pometii

1 machiajul care subtiaza fata jpg jpeg

Ai obrajii plini, fata rotunda si oricat ai slabi nu te simti pe deplin multumita de frumusetea ta? In seara aceasta, la petrecerea de Revelion si oricand ai nevoie, te poti baza pe machiajul care subtiaza fata si ascunde micile imperfectiuni.

Trebuie doar sa inveti cateva tehnici de folosire a produselor cosmetice si poti realiza cu succes machiajul care subtiaza fata. Exerseaza si familiarizeaza-te cu procedura, pentru ca jocul cu proportii si umbre nu este unul simplu, scrie stylecaster.com, insa, odata ce deprinzi tehnica te vei indragosti de chipul tau.

Inainte de machiaj, este obligatoriu sa te demachiezi, aplicand o crema hidratanta, anticearcan si fond de ten, ca sa ascunzi eventualele imperfectiuni.

Tonurile inchise „slabesc“ vizual

Hainele inchise la culoare alungesc optic silueta. Acelasi lucru se intampla si cu nuantele reci si pamantii, folosite in machiaj. Profita de acest avantaj si utilizeaza farduri pentru contur cu doua tonuri mai inchise decat tenul tau, un iluminator si un anticearcan. Poti adauga si produse tip pudra, pentru a defini trasaturile si fixa machiajul. Pensula cu care faci jocurile de umbre trebuie sa fie de calitate, ca sa poti estompa si combina cat mai bine nuantele.

Cum scoti in evidenta frumusetea pometilor

Ca sa maschezi faptul ca ai obrajii plini, contureaza-ti pometii cu un fard de obraz mai inchis cu doua-trei tonuri decat culoarea pielii, incepand din centrul obrazului, pana ajungi in sus, pe diagonala, chiar aproape de ureche. Cand trasezi conturul, tuguiaza buzele si nu uita sa estompezi usor cu pensula. Cu cat te duci cu tusa de culoare mai sus, cu atat mai intens va fi efectul de subtiere.

Machiajul care subtiaza fata si nasul

Poti creea impresia unui nas mai delicat si finut, daca trasezi doua linii mai inchise cu creion contur pe partile laterale ale podului nazal, oprindu-te in zona narilor. Pe nas, traseaza o tusa verticala cu iluminatorul, apoi blenduieste culorile, ca sa lasi impresia de umbre.

Asa eviti barbia dubla

Daca aplici un fond de ten mai inchis pe linia barbiei, nu vei mai aparea in nicio poza cu barbia dublata. In felul acesta separi fata de gat si conferi o forma armonioasa chipului. Incepe de sub ureche si coloreaza un pic pielea si in zona gatului. Respecta linia curbata a maxilarului si uniformizeaza nuantele, ca sa creezi un aspect natural. Pentru un plus de efect, aplica putin iluminator in partea de jos a barbiei.

Fereste-te de aceasta forma a sprancenelor!

Opteaza pentru o forma usor arcuita, pentru ca echilibreaza proportiile fetei. Sprancenele drepte pun accentul pe formele pline ale fetei.

@goodfon.com