Cele mai eficiente trucuri pentru un machiaj de nota 10. VIDEO

1 2 jpg jpeg

Cele mai eficiente trucuri pentru un machiaj - Cum să scapi de cearcăne

Ca să scapi de cearcăne, trebuie să recurgi la un masaj special pentru zona ochilor, numit „drenaj limfatic”, care este destul de simplu de efectuat. Nu trebuie decât să masezi uşor, câteva minute, cu degetele inelare, începând de la colţurile interioare ale ochilor până la cele exterioare.

Pentru o privire luminoasă, ai nevoie şi de un anticearcăn, care să fie cât mai apropiat de culoarea naturală a tenului tău. Când îl alegi, ţine cont de tipul de ten pe care-l ai. Dacă tenul tău este deschis la culoare, alege un anticearcăn spre galben, iar dacă tenul este închis, foloseşte un anticearcăn spre portocaliu.

Cele mai eficiente trucuri pentru un machiaj - Alege un creion dermatograf alb

Ştiai că dacă-l aplici pe pleoapa inferioară, sub gene, creionul dermatograf alb va face ca privirea ta să fie mult mai luminoasă? La femeile cu ochii mici, va da o senzaţie de mărire şi va crea o privire pătrunzătoare. Astfel, ochii tăi nu vor mai arăta niciodată obosiţi.

Farduri în culori nude

Dacă vrei ca tenul tău să aibă un aer proaspăt pe tot parcursul zilei, ai grijă să foloseşti un fard de pleoape în tonuri naturale (bej, nuanţe deschise de maro). Dacă ai ochi verzi, foloseşte un fard lila, iar dacă ai ochi căprui, alege unul kaki.

Pentru ochi albaştri, este ideală o nuanţă de gri deschis, iar pentru ochi negri, roz piersică. Un alt truc pe care-l folosesc specialiştii în make-up: fără nuanţe sidefate, căci scot la iveală toate imperfecţiunile.

Nu uita de sprâncene

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont este că nu poţi avea o privire luminoasă dacă nu ai sprâncenele pensate corect. Este esenţial să le găseşti forma şi grosimea potrivită.

De aceea, apelează la un specialist pentru început. După aceea, te poţi pensa singură, acasă, respectând forma dată de acesta.