Aşa am reuşit să slăbesc!

1 2 jpg jpeg

Povestea ei vorbeşte despre familia căreia i-a dedicat opt ani din viaţă, cu tot ce implică asta: dragoste, gătit, curăţenie, nopţi nedormite cu febră, bolile şi alăptatul copiilor.

Până când Florina s-a uitat în oglindă şi i-a fost greu să se recunoască în femeia obeză care o privea.

În 2000, Florina era o femeie frumoasă, de 25 de ani, care avea 60 de kilograme. După ce a născut doi copii, ea a ajuns în cinci ani la 105 kilograme. Atunci a decis să ia măsuri. Cea mai mare victorie: minus 38 kg

Când Florina a realizat că nu-şi mai trăieşte viaţa, a înţeles că trebuie făcut ceva. După multe căutări, pe un forum de pe internet a găsit un grup de persoane care făcuseră o operaţie de micşorare a stomacului. Pe 1 februarie 2008, a făcut şi ea această intervenţie.

Timp de o lună, a ţinut un regim special, fără carne, rădăcinoase şi crudităţi. După ce i s-a vindecat operaţia, Florina a putut să mănânce orice, dar în cantităţi foarte mici, adică nu mai mult de 80 g în primele opt luni, apoi 160 g de mâncare la o masă. În primele 10 luni după operaţie, a reuşit să dea jos 38 de kilograme.

„Când am ajuns la 67 de kilograme şi am intrat într-o fustă cu măsura 42, am fost în culmea fericirii. Acum am 60 de kilograme şi port măsura 38. Pentru mine este o fericire pe care greu v-o puteţi imagina.

Cea mai mare satisfacţie pe care am trăit-o a fost ieşirea în lume, la braţul soţului meu, care este foarte mândru de mine. Mulţi prieteni, care nu mă văzuseră de doi ani, nu ştiau cu cine este soţul meu. Şi se întrebau: cine este femeia frumoasă de lângă el?

Abia când mă apropiam bine de ei îmi recunoşteau ochii.” Ce sfat le-ar da femeilor care trec printr-o experienţă ca a ei? Să devină egoiste, să facă din sănătatea şi frumuseţea lor o prioritate, să fie atente mereu la ce-şi pun în farfurie, să lupte pentru fericirea şi silueta lor.

Câştigă CU POVESTEA TA! 1 x salon profesional de manichiură

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem. Ne poţi trimite email pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit. Florina a câştigat un salon profesional de manichiură.