Argila, bun─â pentru s─ân─âtate ┼či frumuse┼úe

1 2 jpg jpeg

Argila alb─â, bun─â pentru stomac

Sortimentul de argil─â alb─â este bogat ├«n silica┼úi de aluminiu ┼či este recomandat, sub form─â de pulbere care se presar─â peste infec┼úiile cutanate pentru efectul cicatrizant. Dar cea mai important─â indica┼úie pentru argila alb─â este aceea de pansament gastric ┼či de absorbant al gazelor din intestin. Mai mult, smectita, un silicat dublu de aluminiu ┼či magneziu, preparat din argil─â alb─â distruge micorbii din tubul digestiv. C├ónd este dizolvat─â ├«n ap─â, aceast─â pulbere are efect antidiareic prelungit ┼či absoarbe substan┼úele toxice din stomac.

Frumuse┼úea cu argil─â ro┼čie se ┼úine

M─â┼čtile pentru fa┼ú─â ┼či decolteu pe baz─â de argil─â ro┼čie, cunoscut─â ┼či sub numele de bentonit─â exfoliaz─â cu delicate┼úe pielea, dar ├«n acela┼či timp au ┼či efect antirid pentru c─â remineralizeaz─â tegumentul ┼či ajut─â la regenerarea ┼úesutului. Pe l├óng─â ├«ncetinirea procesului de ├«mb─âtr├ónire, argila ro┼čie este ┼či un bun antiacid, prin urmare combate aciditatea gastric─â.

Mai po┼úi citi ┼či:

- ARGILA ne scapă de toxiinfecţii

- M─â┼čti cu argil─â, pentru o piele de invidiat

- A┼ča redai frumuse┼úea tenului uscat

Dezinfecteaz─â r─ânile cu argil─â verde!

Acest tip de argil─â este bogat ├«n s─âruri de magneziu ┼či de calciu, absoarbe umezeala produs─â de r─âni ┼či previne ├«n acest fel infec┼úiile, dar d─â rezultatea bune ┼či ├«n alte tipuri de inflama┼úii precum cele hemoroidale. ├Än cosmetic─â, argila verde poate fi util─â pentru tratarea tenurilor grase cu tendin┼úe acneice. Eficien┼úa m─â┼čtilor cosmetice pe baz─â de argil─â verde poate fi crescut─â dac─â acestea sunt preparate ├«n amestec cu t─âr├ó┼úe de gr├óu sau cu fructe.

Apa de argil─â detoxific─â organismul

O solu┼úie din argil─â ┼či ap─â purificat─â este recomandat─â pentru tratarea afec┼úiunilor gastrice, dar ┼či pentru detoxifierea organismului. Po┼úi ob┼úine o astfel de solu┼úie dintr-o linguri┼ú─â de argil─â pe care o amesteci cu ap─â fiart─â ┼či r─âcit─â. Trebuie s─â la┼či solu┼úia neatins─â p├ón─â a doua zi diminea┼ú─â. Cura va dura 12 zile, iar ├«n primele ┼čapte va trebui s─â bei doar apa limpede din pahar, ├«nainte de fiecare mas─â. ├Än urm─âtoarele zile va trebui s─â amesteci con┼úinutul paharului ┼či s─â bei ├«ntreaga solu┼úie, cu sedimentul de argil─â cu tot. Efectul const─â ├«n detoxifierea profund─â a organismului, deoarece argila elimin─â toxinele din corp.

Singurele containdica┼úii cunoscute ale curelor cu argil─â sunt pentru bolnavii cu afec┼úiuni renale ┼či pentru femeile gravide.