5 trucuri ca să te trezeşti odihnită şi frumoasă

1 2 jpg jpeg

Regula celor opt ore de somn

Nu uita de cele opt ore de odihnă care într-adevăr fac minuni. Au demonstrat acest lucru şi cercetătorii suedezi, în urma unui studiu în care au pus mai multe persoane să studieze pozele unor omanei care au fost fotografiaţi la câteva minute după ce s-au trezit.

Astfel, ei au constatat că persoanele care s-au odihnit cel puţin opt ore aveau un ten mai luminos şi o privire radiantă.

Un truc ca să te trezeşti odihnită şi frumoasă este sa nu mananci cu sare înainte de culcare

Dacă eşti pasăre de noapte şi înainte să mergi la culcare ai obiceiul să „ciuguleşti” alimente sărate, atunci să nu te mire faptul că dimineaţa te vei trezi cu faţa umflată. Acest lucru se poate întâmpla dn cauza faptului că sarea „ajută” să reţii apa în organism.

Aşadar, în loc să te bucuri de nişte covrigei cu sare, ronţăie un morcov sau mănâncă un fruct.

Vitamina A, pentru o piele fină

Dacă vrei să te trezeşti cu o piele fină, foloseşte creme pe bază de vitamina A. Este cunoscut faptul că aceasta are un rol benefic asupra pielii. Luptă împotriva îmbătrânirii, cât şi a acneei.

Totodată, este bine să consumi alimente bogate în vitamina A (ton, cartof dulce, dovleac, morcov, ouă, salată verde) pentru stimularea producţiei de colagen, astfel încât să nu-ţi pierzi din elasticitatea pielii.

Trucuri ca să te trezeşti odihnită şi frumoasă - Poziţia în care dormi, importantă

Eşti genul de persoană căreia îi place să doarmă pe burtă, cu faţa în pernă? Acest lucru înseamnă că dimineaţa te poţi trezi cu urme pe faţă. Încearcă să dormi cu faţa în sus. Mai poţi alege feţe de pernă din amteriale moi, fine, care nu lasă urme, precum satinul.

Nu te culca cu machiaj

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte să te bagi în pat este demachierea. Nu trebuie să te culci cu machiaj pe faţă, gât sau pe decolteu. Dimineaţa, tenul tău va fi curat şi luminos.