Care este secretul siluetei Iuliei Vântur?
Frumusețea Iuliei Vântur i-a fermecat și pe indieni. Foto: Istagram
Ea susține că, pentru a se menține în formă are un truc pe care îl aplică în fiecare dimineata, fără nicio excepție.
Așadar, care este trucul Iuliei Vântur pentru o talie de viespe, avand în vedere că vârsta de 40 de ani o face să fie chiar mai frumoasa decât în tinerețe?
Foto: Preluare Facebook, pagina oficială a vedetei
Vedeta cunoscută atât în România, cât şi în India a dezvăluit ritualul ei din fiecare dimineață, care o ajută să fie în formă și să se simtă minunat.
„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă în care pun oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent că că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, spune Iulia Vântur.
De asemenea, Iulia Vântur este o adeptă a dietei keto, la care recurge când simte nevoia să slăbească.
Dieta keto se bazează pe un consum minim de carbohidraţi şi pe produse bogate în grăsimi bune, cum ar fi peştele gras, avocado sau carne.
Vedeta a mărturisit la un moment dat că are mare grijă la regimul alimentar:
„De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (...) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.
De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos.", mărturisea Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme.
Deita keto, menționată de Iulia Vântur este o abordare nutrițională care se concentrează pe consumul redus de carbohidrați și pe creșterea consumului de grăsimi și proteine. Scopul principal al dietei ketogenice este să inducă un proces metabolic numit cetoză în organism.
În mod normal, organismul utilizează carbohidrații ca principala sursă de energie. În absența carbohidraților sau în cazul unui consum foarte redus de carbohidrați, organismul începe să ardă grăsimile pentru a produce energie. Acest proces duce la producerea de molecule numite cetone în ficat, iar corpul trece într-o stare metabolică numită cetoză.
Sursa: OK!