Ce mănâncă Victoria Beckham, în fiecare zi, în ultimii 25 de ani, potrivit lui David Beckham?

11 ianuarie 2023   Sănătate

David Beckham și Victoria Beckham sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au împreună patru copii.

Primul lor copil, Brooklyn, s-a născut pe 4 martie 1999, urmat de Romeo, pe 1 septembrie 2002, și Cruz, pe 20 februarie 2005. Pe 10 iulie 2011, Victoria a dat naștere fiicei Harper.

Deși a trecut printr-o mulțime de transformări specifice celor 4 sarcini, Victoria a arătat întotdeauna impecabil. Silueta ei perfecta pare să fie și rezultatul unei discipline alimentare draconice, având în vedere declarațiile lui David, soțul ei, și nu un efect al unor gene bune.

Cine gătește în familie?

Fiul cel mare al Victoriei este un pic un gurmand și chiar a jucat în serialul Cookin’ With Brooklyn deovedind că este un priceput bucătar. Însă, potrivit lui David Beckham, copiii nu o moștenesc pe Victoria doarece susține despre ea că  mănâncă aceleași lucruri, în fiecare zi,  de 25 de ani.

Brooklyn a moștenit dragostea tatălui său pentru mâncare, așa cum a declarat recent David pentru podcastul River Café Table 4: „ Când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce.”

Cuplul Victoria și Davin Beckham are 4 copii. Foto: Shutterstock

Acest lucru nu o entuziasmează și pe Victoria, depsre care David spune că „De când am cunoscut-o pe Victoria, mănâncă doar pește la grătar [și] legume la abur. Foarte rar se va abate.”

David și-a amintit singura dată când Victoria a împărtășit ceva din farfuria lui și a fost „uimitor”

„Singurul moment în care a gustat ceva diferit, care se afla în farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper”, și-a amintit el.

Victoria a recunoscut că este „disciplinată” cu privire la ceea ce mănâncă și că are grijă de corpul ei: „Sunt foarte, foarte disciplinată în privința modului în care mă antrenez și în privința mâncării. Așa mă simt bine, așa simt fericită și pot să am așteptări de la corpul meu... am patru copii, muncesc mult, călătoresc. Pentru ca eu să fac toate acestea, trebuie să mănânc sănătos și să mă antrenez.”, a declarat creatoarea de modă.

Victoria Beckham consideră să secretul vieții ei de succes este disciplina. Foto: Shutterstock

Citește și Bărbații ar trebui să-și examineze lunar testiculele

Mai multe