Te-ai îndrăgostit şi vrei să aprinzi flacăra pasiunii în inima alesului? Iată câteva trucuri care te ajută în acest demers!

Dă-i impresia că el are iniţiativa

Nu fă primii paşi pentru a te apropia de el, într-un mod ostentativ. Nu-l invita direct la cină sau la cinema. Alesul tău trebuie să aibă impresia că el este cel care are iniţiativa, şi nu invers. Fă o strategie înainte de trece la acţiune. Încearcă să nu-ţi pierzi capul în vâltoarea dragostei şi să priveşti lucrurile cu oarecare detaşare.

Alege timpul potrivit

Vrăjeşte-l cu farmecul tău, dar lasă-i timp ca să fie vrăjit. Vei şti, cu siguranţă, când a venit momentul să-i declari dragostea ta. Un moment neaşteptat din viaţa persoanei iubite – un succes neaşteptat, o reuşită artistică sau personală, când mintea este eliberată de griji şi imaginează în culori optimiste viitorul ar putea fi un astfel de moment-cheie.

Caută locul potrivit

Ca să-ţi deschizi inima, găseşte locul potrivit. Un loc nu lipsit de solemnitate, dedicat dragostei, încrederii reciproce: o biserică, o catedrală pe care v-aţi propus s-o vizitaţi, casa bunicilor.

Află mai multe sfaturi pe clickpentrufemei.ro