Redacţia „Click! Sănătate” a organizat astăzi cea de-a VI-a ediţie a crosului Click! Sănătate. Distanţa stabilită pentru acest an a fost de 3,9 km, care a fost parcursă de cei peste 400 de alergători de toate vârstele.

Încă de la primele ore ale dimineţii, copii, părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare şi pentru a petrece o duminică însorită alături de familie.

După ce s-au înscris la cele 6 categorii de vârstă, alergătorii au făcut încălzirea cu 2 antrenori de la Club Moving România, care au făcut demonstraţii de aerobit. Copiii au putut alerga alături de părinţi în cadrul Crosului Familiei.

Participanţii au fost premiaţi cu telefoane şi tablete Evolio, abonamente la Club Moving, dar şi alte numeroase premii de la Alka, Life Care, Touch, Family Care, Azuga.

Alături de bucureşteni au mai venit sportiva Andreea Răducan, Cristina Dochianu, iar atmosfera a fost întreţinută de Tara, Fredy, Andrei Leonte, Adora, The dAdA şi Liviu Teodorescu.

Mulţumim Federaţiei Române de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sport şi Tineret Bucureşti, dar şi sponsorilor