Orele la care e bine să faci sex

26 august 2015   Sex & Dragoste

Iată câteva statistici interesante întocmite de cercetători cu privire la orele la care e bine să faci sex!

Orele la care e bine să faci sex - dimineaţa (6:00 - 8:00)

Sexul de dimineaţa este benefic atât pentru relaţia de cuplu, cât şi pentru sănătatea ambilor parteneri. Persoanele care obişnuiesc să facă sex (şi) dimineaţa sunt mai mai fericite şi mai sănătoase, după cum arată cele mai recente cercetări în domeniu.

În plus, sexul de dimineaţa te energizează şi îţi dă o stare de bine pentru întreaga zi, asta în timp ce creează o legătură specială cu partenerul tău de viaţă.

De asemenea, trebuie să ştii că bărbaţii sunt cei mai activi din punct de vedere sexual dimineaţa, atunci când nivelul de testosteron este la apogeu, aşa încât te poţi bucura de o partidă sexuală incendiară.

Orele la care e bine să faci sex - prânz (14:00 - 16:00)

Sistemul reproducător al femeii funcţionează cel mai bine în acest interval orar, în timp ce calitatea spermei bărbatului este cea mai bună în jurul orei 16:00. Concluzia? Dacă tu şi partenerul tău vă doriţi un copil, trebuie să profiţi de intervalul orar mai sus menţionat.

Orele la care e bine să faci sex - seara (20:00 - 22:00)

În general, femeile se simt energice în acest interval orar şi sunt dispuse să iniţieze o partidă de sex, la fel şi în cazul bărbaţilor.

De obicei, nivelul de melatonină al femeilor se diminuează după ora 22:00, astfel că nivelul de energie scade şi apare dorinţa de relaxare.

Mai multe