Bărbaţii nu vor să audă aceste întrebări

5 septembrie 2017   Sex & Dragoste

O simplă curiozitate de a ta a declanşat un întreg scandal? Acest fenomen este un lucru absolut obişnuit al oricărei relaţii care evoluează. Dacă ai o curiozitate despre viaţa partenerului dinainte de a te cunoaşte pe tine mai bine încearcă să afli prin alte mijloace şi nu de la el cu ajutorul întrebărilor. Anumite subiecte vor crea adevărate războaie între voi mai ales dacă fac parte din categoria: „ce nu ştie e mai bine pentru tine”.

Iată care sunt aceste subiecte incomode pentru ei:

Evită discuţiile despre fosta relaţie

Deja ai intrat pe un teren minat. Răspunsul la această întrebare nu te va pune într-o lumină favorabilă. Deşi curiozitatea este un lucru absolut firesc, trebuie să ştii că o dată lansată această curiozitate s-a putea să te loveşti de un atac de gelozie sau de sentimentul de inferioritate, asta în cazul în care el alege să îţi şi răspundă.

Indicat ar fi să îţi analizezi foarte bine relaţia actuală şi să nu te gândeşti la ce anume a fost în viaţa fiecăruia înainte de a vă cunoaşte.

Au apus vremurile în care prima relaţie se finaliza cu acel happy end până la adânci bătrâneţi. Este clar că niciunul dintre voi nu este la prima dragoste iar întrebările despre trecut nu vor face decât să răscolească un set de amintiri deloc uşor de controlat ulterior.

Află cum să eviţi crizele de furie AICI

Întrebările legate de viitorul vostru

Este normal ca după o perioadă de cel puţin 2-3 ani să vrei să ştii încotro se îndreaptă relaţia ta. Însă întrebarea precum „unde te vezi peste 5 ani” chiar şi în acest context nu este binevenită.

Mesajul este unul foarte intens şi plin de responsabilitate, iar bărbaţii nu stau tocmai foarte bine la acest capitol. Planurile de viitor sunt importante însă nu te grăbi să faci planuri fără a nu-l consulta înainte. Nu te aştepta să aibă o viziune clară a viitorului cu tine. Bărbaţii adesea trăiesc doar momentul şi nu îşi pun întrebări despre cum o să fie mai departe.

Dacă totuşi vrei un răspuns în acest plan asigură-te că reformulezi întrebarea astfel încât să nu îi creeze un disconfort şi să îl pună pe fugă. Întreabă-l despre carieră, vacanţe şi vei putea observa din răspunsurile sale dacă eşti şi tu inclusă în planurile sale sau nu.

Când îţi voi cunoaşte familia?

Un aspect important dar în acelaşi timp extrem de dificil. Dacă vrei să îţi faci o idee mai complexă despre partenerul său este necesar să îi cunoşti familia, deoarece acolo şi-a creat principiile sale şi o mare parte din mentalitatea sa. În cazul în care nu are o relaţie foarte apropiată cu familia şi este foarte independent, orgolios nu îţi face foarte mari speranţe. Dacă relaţia voastră nu este una de lungă durată sau el nu are gânduri serioase cu tine, prezentarea familiei sale va fi ultimul său gând.

O astfel de întrebare te-ar putea pune în faţa unui răspuns deloc convenabil ţie. Aşteaptă ca toate lucrurile să se întâmple la momentul potrivit. Dacă eşti sigură că el este alesul poţi să îi faci întâmplător cunoştinţă cu familia ta pentru a-i crea senzaţia de confort , de al casei şi în felul acesta poate vei ajunge să cunoşti şi familia lui.

Mai multe