5 calităţi pe care bărbaţii le caută la femeia ideală

4 august 2015   Sex & Dragoste

Sensibiliatea

O femeie care să îl asculte şi care să dea dovadă de înţelegere atunci când are probleme este ideală în viziunea oricărui bărbat. Are nevoie de o fiinţă relaxată lângă el, care să îi aducă o stare de calm, nu să îl răscolească şi mai mult. Învaţă să îl asculţi şi să îi dai sfaturi.

Onestitatea

Minicuna poate distruge cele mai frumoase relaţii, fie că este vorba de prietenie sau de relaţii de dragoste. De aceea, este foarte important să fii sinceră cu iubitul tău şi să nu îi ascunzi niciodată nimic. Căci, odată ce te-a prins cu minciuna, îi va fi greu să mai aibă încredere în tine.

Spontaneitatea

O altă calitate pe care bărbaţii o caută la partenera lor este spontaneitatea. Cu cât eşti mai plină de viaţă şi mai spontană, cu atât eşti mai agtrăgătoare în ochii lui. Incită-l la o partidă fierbinte de amor dimineaţa, înainte să iasă din casă ca să meargă la serviciu. Sau pur şi simplu dansaţi în ploaie.

Simţul umorului

O femeie plină de umor, care trece cu zâmbetul pe buze peste probleme se află printre preferatele bărbaţilor. Nu fi posomorâtă şi fă cât mai multe glume. Nimănui nu i-ar face plăcere să aibă o jumătate care să se plângă tot timpul de ceva sau care să caute mereu motive de ceartă.

Îi oferi libertate

O femeie sigură pe ea, care are încredere în cel de lângă ea se numără printre partenerele pe care bărbaţii şi le doresc pentru o relaţie de lungă durată. Aşadar, nu trebuie să faci crize de gelozie, de fiecare dată când îţi spune că iese la o bere cu băieţii sau când merge la un meci de fotbal.

Mai multe