Test IQ! Poți găsi ieșirea pe terasă?

26 octombrie 2024   Stil de viață

Imaginile de tip „labirint” sau „găsește ieșirea”, ne provoacă capacitatea de găsirea soluților, îmbunătățind, totodată, gândirea și observația.

În imaginea de mai jos, poți vedea un personaj care trebuie să treacă prin mai multe încăperi pentru a putea ajunge sus, pe terasă. Doar că există o singură cale pentru a putea ajunge pe terasă. Dacă reușești să găsești traseul corect pentru la ajunge la terasă, în maxim 5 secunde, înseamnă că ai un simț de observație excelent și o gândire rapidă. Tu ai găsit deja soluția din imagine?

Sursă foto: timesofindia.indiatimes.com

Acest mic test IQ nu doar că provoacă gândirea rapidă și te îndeamnă să acorzi o atenție sporită detaliilor pentru a putea găsi soluția din imagine, dar și contribuie la îmbunătățirea capacității de rezolvare rapidă a problemelor.

Dacă ai reușit să găsești drumul până la terasă în 5 secunde

Felicitări! Ai trecut cu brio acest test IQ. Ai o gândirea rapidă și un simț al observației excelent și nu te lași copleșit de presiunea timpului când vine vorba de rezolvarea de probleme.

În cazul în care nu ai găsit drumul până la terasă, respectând limita de timp, nu te descuraja. Încearcă să privești cu atenție fiecare încăpere din imagine pentru a putea descoperi drumul corect până la terasă.

De Anca-Teodora Popa

Mai multe