Trucuri pe care orice băutor de cafea trebuie să le ştie
23 ianuarie 2019
Nutriție
Bea cafea proaspăt măcinată - Are o aromă mai puternică şi conţine mai mulţi antioxidanţi şi flavonoide decât cafeaua deja măcinată.
Nu păstra cafeaua într-un loc umed - Umezeala este cel mai mare duşman al cafelei, aşa că trebuie să o păstrezi în recipiente închise, în locuri reci, uscate şi întunecate.
Cumpără pachete mai mici de cafea - Pe măsura ce trece timpul, cafeaua începe să-şi piardă din aromă. De aceea, cumpără mereu cantităţi mai mici.
Încălzeşte cana din care bei cafea - Atunci când este băută din căni calde, cafeaua are un gust mai puternic şi se răceşte mai încet.
Adaugă mirodeniile preferate - Gustul cafelei poate fi accentuat cu ajutorul mirodeniilor, precum vanilie şi scorţişoară.