Sucuri naturale bune pentru sănătatea ta

12 decembrie 2013   Nutriție

Legumele şi fructele proaspete au un conţinut ridicat de substanţe nutritive, spre deosebire de variantele preparate termic (prin fierbere, legumele şi fructele îşi pierd din proprietăţi). Sucul de morcovi previne anemia Deoarece este bogat în vitamine (A, B, C, D, E şi K) şi minerale (calciu, cupru, magneziu, potasiu, mangan), sucul de morcovi este un bun tonic şi previne anemia. De asemenea, consumat în mod constant, întăreşte sistemul imunitar, stimulează funcţiile hepatice, întinereşte ţesuturile cutanate şi cicatrizează rănile. Sucul de portocale ţine colesterolul în frâu Vitamina C este esenţială pentru organism în sezonul rece, iar sucul de portocale o conţine din plin. Astfel, corpul tău va fi mult mai rezistent în faţa bolilor, tensiunea va fi în limite normale, la fel ca şi nivelul total al colesterolului din sânge. Sucul de sfeclă roşie protejează ficatul Acesta conţine săruri minerale, zaharuri, oligoelemente, numeroase vitamine şi fier, mineral care accelerează procesul de ardere a grăsimilor. Totodată, ajută la eliminarea rapidă a substanţelor toxice din ficat. Se consumă câte un pahar, de trei ori pe zi.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Mai multe