Combinaţiile de alimente care ard grăsimile încă de la micul dejun

3 decembrie 2018   Nutriție

Aceste alimente, consumate cum trebuie, îţi accelerează procesul de pierdere în greutate.

Ouă - Datorită proteinelor, vei simţi o senzaţie de saţietate pentru mai mult timp şi vei consuma mai puţine calorii de-a lungul zilei.

Unt de arahide - Grăsimile nesaturate, proteinele şi zahărul puţin din untul de arahide îţi menţin nivelul de zahăr din sânge la un nivel stabil.

Afine - Sunt bogate în fibre şi nu conţin zahăr la fel ca alte fructe. Ajută la topirea grăsimilor din corp. Pot reduce creşterea celulelor de grăsime cu până la 73%.

Previne poftele alimentare

Dacă-ţi începi dimineaţa cu o masă bogată în alimente care sunt sursă de substanţe nutritive esenţiale (vitamine, minerale, proteine fibre), vei preveni pofta de mâncare pentru alimente nesănătoase şi carbohidraţi.

Creşte nivelul de energie

Trebuie să arzi mai multe calorii pentru un nivel crescut de energie. Pe lângă alimentele pe care trebuie să le mănânci la micul dejun, foarte important este şi antrenamentul fizic. Organismul are nevoie de mişcare, mai ales dacă vrei să te menţii în formă.

Mai multe