Îngrijeşte-ţi pielea cu ingrediente naturale

14 iunie 2014   Ingrijire

Argilă în caz de piele cu aspect de portocală

Folosită de ani buni ca tratament împotriva a numeroase afecţiuni ale pielii, argila contribuie la estomparea aspectului de coajă de portocală. Dacă vrei să slăbeşti câţiva centimetri, dar şi să îţi menţii pielea radiantă, optează pentru împachetările pe bază de argilă.

Apa de trandafir şi sucul de lămâie, ingrediente revitalizante

Apa de trandafir, sucul de lămâie verde şi glicerina sunt trei ingrediente care, folosite împreună, au un efect benefic asupra pielii. Pe lângă faptul că revitalizează pielea, această mască are şi alte două roluri importante: hidratează şi catifelează pielea.

Alune de pădure şi ulei de măsline, un adevărat răsfăţ

Nu doar organismul tău poate să se bucure de proprietăţile benefice pe care le au alunele de pădure şi uleiul de măsline. Şi pielea ta poate fi răsfăţată cu aceste două ingrediente, întrucât oferă pielii nutrienţi importanţi de care are nevoie pentru a se menţine sănătoasă. Aşadar, pisează bine alunele de pădure, după care adaugă peste ele puţin ulei de măsline. Masca se aplică pe pielea curată şi se lasă să acţioneze în jur de 10-15 minute.

Alge sau nămol, împotriva celulitei

Ambele sunt indicate în scăderea în greutate. Aşadar, opzează pentru împachetările cu alge sau nămol, acasă sau la spa, în funcţie de preferinţe. Ambele stimulează circulaţia sângelui şi elimină toxinele din piele. Astfel, pielea ta va fi mai curată, iar aspectul de coajă de portocală se va reduce vizibil.

Mai multe