Iată cele 3 semne zodiacale cărora nu ar trebui să le spui secretele tale

16 octombrie 2023   Stil de viață

Există persoane în care poți avea încredere totală, cărora le putem spune secretele noastre cele mai mari, dar toți avem acel prieten care nu se poate abține și, de exemplu, devoalează o petrecere surpriză.

Ce îi face pe unii oameni atât de serioși încât să nu scape niciun secret, iar pe alții mai puțin preocupați de importanța menținerii secretelor, și de aceea le lasă „să scape”? Răspunsul ar putea fi și în temperament și comportanent, dar și în zodia lor.

Foto: Shutterstock

Iată ce semne zodiacale sunt tentate să trădeze „informațiile clasificate” și pe care să le eviți, dacă vrei să treci sub tăcere un anumit lucru, faptă, eveniment sau sentiment.

Săgetător (22 noiembrie - 21 dec)

În calitate de filozofi ai zodiacului, săgetătorii sunt mai puțin preocupați de fapte și mai preocupați de adevăr. Acești oameni cu personalități vibrante, intense și carismatici sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de a povesti și le place să exagereze și să amplifice drama. Fii atent când le spui ceva despre care, mai degrabă ar trebui să păstrezi confidențialitatea, deoarece dacă este o poveste suficient de bună, ei nu se pot abține să nu o împărtășească.

 Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt în topul zodiilor bârfitoare ale zodiacului, așa că, desigur, nu își pot ține gura. Planeta lor conducătoare este Mercur — mesagerul — și asta vor să facă tot timpul, să comunice! Deși sunt sufletul oricărei petreceri, nu ar trebui să fie incluși în planificarea vreunei surprize mari. Nu pentru că vor să strice totul dar, le place doar să joace după propriile reguli. Da, sunt atenți cu informațiile serioase, dar dacă sunt distractive, atunci vor fi tentați să le dezvăluie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este, de asemenea, condusă de planeta Mercur și le place în absolut să se implice în tot felul de lucruri care implică viața altora. La fel ca Peștii, Fecioarele tind să fie interesați de capra vecinului. Dar, în timp ce Peștii pot fi adesea prea altruiști, Fecioarele pot fi puțin prea egoiste. Dacă te vor ajuta, trebuie să o facă în felul lor. Și dacă faci greșeala de a te împotrivi planului unei Fecioare, cu siguranță ei vor vorbi despre cum ai gestionat greșit lucrurile,  către oricine o va asculta. Aceasta include a spune orice secrete aveți împreună!

Sursa: purewow.com

Mai multe